Terug naar overzicht

iPhone 11

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 11 modellen. Bestel hier jouw iPhone 11 zonder abonnement en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 11 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPhone 11 los kopen

Wil je een iPhone 11 los kopen? Dan zit je bij Amac wel goed. iPhone 11 is het allernieuwste iPhone-model en bevat alle snufjes waar iPhone 11 Pro en 11 Pro Max ook van voorzien zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterde 12 megapixelcamera met ultragroothoeklens, een voorzijde dat een en al beeldscherm is én een gloednieuwe A13 Bionic-chip. Bovendien is iPhone 11, net als zijn voorganger de iPhone XR, uitgerust met een prachtig Liquid Retina-display. Dankzij het kleurenbereik van het LCD-beeldscherm geniet je ultiem van jouw favoriete Netflix-serie, film of iPhone-game.

Omdat iPhone 11 geen thuisknop heeft, kun je deze ontgrendelen door middel van Face ID; wat nu nog sneller werkt dankzij de combinatie van de A13 Bionic-chip en realtime machine learning. Dankzij de A13-chip kun je razendsnel apps openen, in een wereld van augmented reality stappen en haarscherpe 4K-video’s schieten met 60 bps. Ook heeft iPhone 11 een batterij die tot 1 uur langer meegaat1 en is iPhone 11 voorzien van een snellaadfunctie, waardoor je jouw iPhone 11 voor 50% kunt opladen in slechts 30 minuten met een adapter van 18W of meer (optioneel los verkrijgbaar)!

Voordelen van een iPhone 11 bestellen

Wil je een iPhone 11 bestellen? iPhone 11 zit niet alleen boordevol nieuwe functies en hardware. Want dankzij de prachtig afgewerkte aluminium behuizing, ziet iPhone 11 er ook nog eens fantastisch uit. Zo heeft het Liquid Retina-display van iPhone 11 ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Daarnaast is iPhone 11 voorzien van een 12-megapixel dual-camerasysteem, die in elk opzicht is verbeterd van zijn voorganger, de iPhone XR. Ook heb je de keuze uit maar liefst zes verschillende kleuren: wit, zwart, paars, geel, groen en (PROJECT) RED. Naast de diverse kleuren is de iPhone 11 verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB, 128 GB en zélfs 256 GB.

iPhone 11 is spat-, water- en stofbestendig volgens de IP68-bestendigheidsnorm. Dit betekent dat iPhone 11 tot 30 minuten lang onder water kunnen blijven tot een diepte van 2 meter2. Daarbij hoef je niet bang te zijn wanneer je door een flinke regenbui loopt of per ongeluk een glas water over jouw iPhone omstoot.

iPhone 11-beeldscherm: het mooiste LCD-display in een iPhone

Qua design is de iPhone 11 nagenoeg hetzelfde ten opzichte van iPhone 11 Pro en Pro Max. Daarbij is iPhone 11 – met een 6,1-inch LCD Liquid Retina-display – een en al scherm. Bovenaan het scherm is een stukje vrijgehouden voor de vernieuwde TrueDepth-camera, die nu ook voorzien is van een 12-megapixelcamera met ultragroothoeklens. Met de ultragroothoek zorg je ervoor dat je de meest ultieme groepsselfie met je vrienden of familie maakt. Ook is TrueDepth-camera voorzien van Apple’s welbekende True Tone-technologie. Deze technologie in iPhone 11 zorgt ervoor dat de kleurweergave van het beeldscherm automatisch wordt aangepast op de kleurtemperatuur van het omgevingslicht.

Haptic Touch

Sinds iPhone 6s zijn alle iPhones voorzien van 3D Touch, waarmee je verschillende handelingen kunt verrichten aan de hand van hoe hard je op het scherm drukt. iPhone 11 heeft echter geen drukgevoelig display en beschikt dus ook niet over 3D Touch. Daartegenover is iPhone 11 bewapend met een nieuwe techniek: Haptic Touch. In plaats van de kracht te meten die op het display wordt uitgeoefend, registreert Haptic Touch hoelang je jouw vinger op het display houdt. Als je bijvoorbeeld lang genoeg een vinger op de Berichten-app houdt, krijg je een snelmenu te zien waarin je meteen een bericht kunt schrijven of de laatste contactpersonen kunt selecteren met wie je een bericht hebt uitgewisseld. Kortom, met Haptic Touch kun je nog sneller schakelen en handelingen verrichten zonder eerst de app te openen.

Ontgrendel iPhone 11 met Face ID

iPhone 11 ontgrendel je moeiteloos door middel van Face ID of een door jou opgeslagen toegangscode. Om vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm, veeg je met een vinger van de onderste rand naar boven. Face ID wordt mogelijk gemaakt door de 7 megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde van Apple iPhone 11. Deze herkent jouw gezicht door middel van 30.000 onzichtbare meetpunten. Daarbij werkt Face ID op iPhone 11 nu nóg beter. Dankzij realtime machine learning leert iPhone 11 jou steeds beter kennen – dus óók wanneer je een zonnebril, pet, muts of dikke sjaal draagt. Jouw iPhone wordt iedere dag dus weer een stukje slimmer!

iPhone 11-camera: prachtige foto’s met de 12 megapixelcamera

De 12-megapixel dual-camerasysteem van iPhone 11 heeft een diafragma van slechts f/1.8, zodat je ook bij weinig licht baanbrekende foto’s kunt maken. Het diafragma zorgt overigens ook voor een prachtig scherptediepte-effect. En dankzij de ultragroothoeklens heb je vier keer meer beeldbereik dan met een reguliere camera. Daarbij kun je met de ultragroothoeklens zelfs van dichtbij je hele onderwerp op de foto krijgen. In combinatie met de rekenkracht van de A13 Bionic-chip, herkent de camera belichting, beweging en mensen. Zodra je een foto maakt, maakt iPhone 11 in alle werkelijkheid meerdere foto’s achter elkaar – die ieder een andere belichting heeft. Deze foto’s worden vervolgens allemaal samengevoegd in één foto, zodat je altijd de best mogelijke belichting en scherpte in jouw foto hebt. Ook is de scherptediepte na het maken van de foto nog aan te passen dankzij de nieuwe diepteregeling. Lang verhaal kort, met een iPhone 11 is het knal lastig om een slechte foto te maken.

Filmen met iPhone 11: 4K-video’s in 60 bps

Met iPhone 11 neem je levensechte en supervloeiende 4K-video’s op in de fijnste details. Met behulp van de A13 Bionic-chip kun je 4K‑video schieten met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld­stabilisatie, allemaal in 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want dankzij de ultragroothoeklens heb je vier keer meer beeld en kun je gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings­tools. En met de 12-megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde kun je de leukste videoselfies in slowmotion maken in maar liefst 120 beelden per seconden. En dankzij de verbeterde TrueDepth-camera in iPhone 11, kun je met gemak een groepsselfie maken, zonder een statief te hoeven gebruiken.

Specificaties van iPhone 11

Wil je een krachtige smartphone of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de De iPhone 11 specs? Dan hebben we goed nieuws voor je. iPhone 11 wordt aangedreven door dezelfde splinternieuwe A13 Bionic-chip die ook in de iPhone 11 Pro (Max) zit. De A13-processor bevat twee performance cores en vier efficiency cores, die beide 20% sneller zijn en 40% minder energie verbruiken dan zijn voorganger. Op grafisch gebied is de A13-chip is ook 20% sneller dan zijn voorganger. De leukste games en andere zware apps zoals iMovie draaien hierdoor nog soepeler. Bovendien opent de A13-chip met de neural engine van de derde generatie deuren voor apps en games die gebruikmaken van AR (augmented reality). Tot slot heb je de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB, 128 GB en zelfs 256 GB.

iPhone 11-prijs

Wil je een iPhone 11 bestellen en ben je benieuwd naar de prijs? De prijs van iPhone 11 is afhankelijk van hoeveel opslaggeheugen je nodig hebt. Maak je veel foto’s en video’s en heb je graag je hele muziekbibliotheek op jouw iPhone? Dan is de iPhone 11 256 GB wellicht de beste keuze. Als je echter veel gebruikmaakt van streamingdiensten als Netflix en Apple Music, dan is de iPhone 11 64 GB een beter (én voordeliger) alternatief. Op deze pagina vind je de meest actuele iPhone 11-prijs.

1. T.o.v. iPhone Xr. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen.

2 iPhone 11 is spat‑, water‑ en stof­bestendig en voldoet aan bestendigheids­norm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 2 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stof­bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.