Terug naar overzicht

MacBook Air

Bekijk en vergelijk alle MacBook Air 13-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook Air wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

MacBook Air kopen

Ben jij op zoek naar een MacBook Air? Dan zit je goed bij Amac. MacBook Air is dun, licht en stevig genoeg om overal mee naartoe te nemen, zonder tussentijds op te moeten laden. Hij is krachtig genoeg om al je dagelijkste taken voor elkaar te krijgen.

Voordelen van het kopen van een MacBook Air

Apple MacBook Air is perfect voor dagelijks gebruik, waar je ook heen gaat. Met een dun design van slechts 1,7 cm en een gewicht van minder dan 1,5 kg kun je MacBook Air gemakkelijk meenemen. Of je nu een reis maakt, naar een meeting of school gaat: je notebook gaat overal mee naartoe. Je werkt er ook nog eens snel en lang mee, dankzij de Intel Core-processors van de vijfde generatie en een batterij die tot 12 uur meegaat. Multi-touch technologie laat je op een persoonlijke manier werken en met het trackpad is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig.

Geheugen en processors

Dankzij de nieuwe 1,8GHz dual-core Intel Core i5 met Turbo Boost tot 2,9GHz processor werk je de hele dag door. Zo werk je de hele dag aan je documenten en bewerk jij je favoriete foto’s met de Foto’s-app. De processor is uit te breiden tot een 2,2GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 3,2GHz. Ook het supersnelle SSD geheugen van MacBook Air is verkrijgbaar naar wens. Zo wordt MacBook Air standaard voorzien van 128GB SSD en is deze uitbreidbaar tot 512GB SSD. Wil je twee displays aansturen, dan is dat ook mogelijk met MacBook Air dankzij de Intel HD Graphics 6000 kaart.

Het gebruiksvriendelijke macOS is het besturingssysteem van MacBook Air en werkt zeer intuïtief. Het bevat allerlei apps voor je dagelijkse bezigheden en zorgt voor een soepele samenwerking tussen je Mac en iOS-devices. Met deze handige apps kun je e-mailen, internetten, sms’en en FaceTime-gesprekken voeren. Haal nog meer uit je MacBook Air met een van de vele MacBook Air accessoires.

MacBook Air aanbevolen door

Ben jij veel onderweg? Dan is MacBook Air perfect voor jou. Doordat MacBook Air zeer licht is en een batterij heeft die wel 12 uur meegaat, kan je tijdens het reizen, in meetings of op school altijd gebruik maken van MacBook Air. Ook erg handig is het verlichte toetsenbord, zodat je ook in minder lichte ruimtes kunt blijven doorwerken. Wanneer je na een drukke dag toe bent aan ontspanning, is MacBook Air te gebruiken voor hobbymatige foto-en videobewerking met Foto’s, iMovie en Photoshop of het kijken van films. Wanneer je jezelf wilt voorbereiden voor de volgende dag, maak je gebruik van Keynote, Numbers of Pages voor het schrijven van teksten en het maken van presentaties. Check nog snel even je e-mail of houd al je social media kanalen bij op Safari.