Terug naar overzicht

iPad

Amac iPad Air 2

Apple iPad

iPad

iPad is een revolutionair tablet met haarscherp Retina-display, waarmee je al jouw dagelijkse, zakelijke én educatieve taken volbrengt. Denk aan het bijhouden van een to-do lijst, maken van presentaties en deze presenteren, het plannen van vakanties, contact houden met familie en vrienden of het kijken van films. Voeg apps uit de App Store toe en haal zo het beste uit iPad. Daarnaast bieden we een grote diversiteit aan geschikte accessoires voor jouw iPad. Kies uit iPad Pro, iPad (model 2018) of iPad mini 4. Bij Amac krijg je 3 jaar garantie bij het kopen van een iPad.

Philips Hue

Ervaar licht op een nieuwe manier. Speel met tonen, contrast, wit licht en een heel spectrum aan kleuren om de ideale sfeer te creëren. En dat alles vanaf je iPad, iPhone of Mac.

Pixel Trackr 3-pack

Ben jij ook weleens sleutels of een ander voorwerp kwijt? Met deze tracker overkomt je dat niet meer!
€ 49,95
Bestel nu

Sandisk iXpand

Voor het razendsnel overdragen van bestanden tussen je iPhone, iPad en Mac.

Special Price Vanaf: € 49,95

Bestel nu

Wacom Bamboo Stylus Solo 4

Schrijf, schets en navigeer met grote precisie
Vanaf: € 19,95
Kies je kleur

Osmo spellensets voor iPad

Met Osmo leren kinderen op een interactieve en creatieve manier omgaan met technologie. Osmo biedt diverse spellen voor op iPad, die kinderen helpen bij het leren van taal, puzzels, tekenen en meer!
Belkin DuraTek Gemaakt van DuPontTM Kevlar®

Belkin DuraTek

De DuraTek-kabel is niet zomaar een kabel. Hij is gemaakt van materialen van superieure kwaliteit met het oog op ultieme duurzaamheid.
Vanaf: € 29,95
Lees meer