Terug naar overzicht

Watch

Amac Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch is een ongeëvenaard uurwerk, waarmee je actief, gemotiveerd en verbonden blijft. Lees berichten en e-mails, speel jouw favoriete nummers af, check social media of houdt jouw gezondheid de hele dag in de gaten. Navigeren gaat makkelijk met de Digital Crown en het Force Touch scherm. De kast van de Apple Watch is verkrijgbaar in aluminium en roestvrij staal. Daarnaast heb je keuze uit verschillende verwisselbare bandjes, speciaal voor de Apple Watch Sport en Apple Watch. Bij Amac krijg je 3 jaar garantie bij het kopen van een Apple Watch.

Apple Watch 2015 actie

Wanneer je nu een Apple Watch model 2015 koopt, ontvang je een gratis sportbandje naar keuze! Wil je liever een ander bandje? Dan ontvang je tot €59 korting op de bestelling van een ander type bandje voor je Apple Watch.

Apple Magnetische Oplaadkabel

Het perfecte opladen, MagSafe-technologie gecombineerd met inductie
Vanaf: € 35,00
Meer info

Belkin PowerHouse

Laad jouw Apple Watch en iPhone zonder extra kabels tegelijk op.
€ 99,95
Meer info

Belkin Invisiglass Screen Protector

Deze uitvoerig geteste screenprotector is kristalhelder en beschermt het display.

Native Union Marble Dock

Het DOCK heeft een gestroomlijnde vorm en draaibare arm, waardoor je op een makkelijke manier van je Apple Watch gebruik maakt terwijl deze aan het opladen is.Het marmeren DOCK past perfect in je interieur en is een onmisbaar accessoire voor je Apple Watch.
€ 119,95
Kies je kleur