Terug naar overzicht

iPad mini

Bekijk en vergelijk alle iPad mini 2019-modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPad mini wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Apple iPad mini kopen

Ben jij op zoek de nieuwste iPad mini? Dan zit je goed bij Amac. De nieuwste Netflix-films kijken of een spannende e-book lezen was nog nooit zo fijn op het compacte, maar prachtige 7,9-inch Retina-display. Met de A12 Bionic-chip geniet je van razendsnelle prestaties en open je jouw favoriete apps in een oogwenk. En dankzij een batterij die met gemak een dag meegaat, het compacte formaat en licht aluminium behuizing heb je de iPad mini (2019) áltijd bij je.

Voordelen van iPad mini

iPad mini is het kleinste iPad-model. Daarmee is dit de ideale iPad voor wanneer je graag e-books leest, op het internet surft of op social media zit. Uiteraard kun je er ook prachtige foto’s mee maken met de 8-megapixelcamera aan de achterzijde of video’s bewerken. iPad mini (2019) is ondanks zijn kleine formaat toch nog ontzettend krachtig.

Daarnaast is iPad mini voorzien van een kraakhelder 7,9-inch Retina-display met TrueTone-technologie, zodat ieder detail haarsherp in beeld komt en kleuren nog natuurlijker overkomen. Uiteraard kun je op iPad mini (2019) ook Apple Pencil gebruiken.

Apple Pencil

Met iPad mini is het al heel makkelijk om al jouw ideeën vast te leggen, maar wanneer je deze combineert met Apple Pencil dan haal je pas écht het meeste uit jouw creativiteit. Tover jouw ideeën om in een paar eerste schetsen, schilder een prachtig aquarelshilderij, of onderteken een contract zoals je dat gewend bent met een pen, potlood of kwast. Met Apple Pencil doe je alles tot op de pixel nauwkeurig!

iSight-camera

Met de iSight-camera in iPad mini (2019) maak je de mooiste 8-megapixel foto’s en 1080p HD-video’s. 7-megapixel FaceTime HD-camera aan de voorkant is perfect voor videogesprekken met vrienden of familie over de hele wereld en de meest onvergetelijke selfies. Foto’s en video’s bewerk je direct op iPad mini met Foto’s, iMovie of een van jouw favoriete apps uit de App Store.

Touch ID

De nieuwste iPad mini ontgrendel je via Touch ID met het meest persoonlijke en veilige wachtwoord ooit: jouw eigen vingerafdruk. Via Touch ID kun je ook makkelijk privégegevens in apps beveiligen en aankopen doen in iTunes en de App Store. iPad mini draait op iOS 12, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld.

Apple A12 Bionic-chip

De superkrachtige en energiezuinige Apple A12 Bionic-chip met een neural engine en realtime machine learning laat elk proces net dat stukje sneller en soepeler verlopen. Het maken van foto’s of spelen van games in augmented reality (AR) ervaar je hierdoor op een heel ander niveau. Presentaties maken, HD-video’s monteren of zelfs 3D-modellen ontwerpen; je doet het allemaal in een handomdraai.

iPad mini aanbevolen voor


Alles kunnen doen wat jij wilt, wanneer je dat wilt én waar je het wilt. Surfen, mailen, series en films kijken, studeren en werken: het kan met de nieuwste iPad mini. Wat je doet wordt niet alleen mooier door het Retina-display, het wordt ook leuker door de vele apps en makkelijker door de handzaamheid van iPad. En dankzij de A12 Bionic-chip met een neural engine is de iPad mini sneller dan ooit. Bovendien gaat de batterij tot wel 10 uur lang mee, dus ideaal voor al jouw dagtaken.