Terug naar overzicht

Accessoires

Amac Apple Macbook Bowers A7

Apple Accessoires

Accessoires

Met accessoires voor Mac, iPhone, iPad, Apple Watch of iPod haal je het maximale uit jouw Apple device. Ben jij gek op muziek? Dan hebben wij de beste speakers en koptelefoons voor jou. Om jouw iPad, iPhone of iPod te beschermen hebben we hoesjes, cases en screenprotectors. Voor jouw MacBook is er een praktische case of hoes. Breid jouw werkplek uit met een muis of toetsenbord of ga op zoek naar een oplader of kabel voor thuis of onderweg. Ook voor entertainment kan je bij Amac terecht met de app-enabled accessoires zoals Homido Virtual Reality, Osmo Play en Philips Hue.

Beats EP

De Beats EP-koptelefoon levert een perfect getuned geluid dat klinkt zoals het bedoeld is

Special Price Vanaf: € 79,95

Kies je kleur

Withings Body Cardio

Deze dunne en sierlijk vormgegeven weegschaal laat niet alleen zien hoeveel je weegt, maar meet ook je vet- en vochtpercentage en je spier- en botmassa.
€ 179,95
Meer info

JBL Charge 3

De JBL Charge 3 is de ultieme, zeer sterke, draagbare Bluetooth luidspreker met een krachtig stereo geluid en een energiebank in één.

Special Price Vanaf: € 169,00

Lees meer

Xtorm Power Bank Essential

12.000mAh! Genoeg voor je iPad én je MacBook
€ 79,95
Lees meer

B&W P7 Wireless

Het beste geluid van Bowers & Wilkins nu ook draadloos.
€ 399,00
Lees meer

Zeppelin Wireless

Al vele jaren staat de Zeppelin bekend om zijn krachtige ontwerp en het minstens net zo krachtige geluid. Dankzij het draadloze ontwerp bepaal jij met Bluetooth, Airplay en Spotify Connect waar de muziek vanuit komt.
€ 699,00
Meer info

Philips Hue Starterpacks

In een handomdraai je eigen unieke sfeer creëren.