Terug naar overzicht

tech21

tech21

tech21

Ben jij op zoek naar een hoesje of case van tech21? Dan zit je goed bij Amac. tech21 onderwerpt alle producten aan strenge tests, zodat ze perfect samenwerken met jouw device. Dit betekent ongehinderde signaalkwaliteit en gemakkelijke toegang tot alle knoppen en aansluitingen.
tech21 kopen bij Amac
Weet je welk accessoire je gaat kopen? Bestel jouw tech21 accessoire dan gelijk in onze webshop. Jouw accessoire wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 Stores.
Bekijk alles
tech21 De beste bescherming.

Pure Clear

De iPhone is mooier dan ooit tevoren. De Pure Clear is zó transparant dat je bijna zou vergeten dat je een case om je device hebt. De case sluit naadloos aan op het design van je smartphone en is tot 50% lichter en dunner dan andere clear cases.
Bestel nu

Evo Check

Met de Evo Check maak je een ware fashion statement. De slanke en lichtgewicht case sluit naadloos aan op het design van je telefoon en biedt de meest geavanceerde bescherming tegen stoten en vallen.
Bestel direct
Evo Wallet

Evo Wallet

Met de tech21 Evo Wallet bescherm jij jouw iPhone X(s), Xs Max of Xr zowel van voor als van achter.

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 24,95

Bestel nu
Evo Check

Evo Luxe

Dankzij FlexShock, een wetenschappelijk bewezen high performance impact materiaal, beschermt de Evo Luxe je iPhone tot een val van wel 3,6 meter.

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 29,95

Bestel nu
tech21 BulletShield
tech21 FlexShock