Terug naar overzicht

Mac mini

Bekijk en vergelijk alle Mac mini modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Mac mini wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

Mac mini kopen

Ben jij op zoek naar een Apple Mac mini? Dan zit je goed bij Amac. De Mac mini is een kleine desktopcomputer met een behuizing van slechts 3,6 cm hoog. Voeg daar alleen nog een toetsenbord, muis en display aan toe en je kunt razendsnel geruisloos werken.

Voordelen van het kopen van een Mac mini

Mac mini biedt de complete Mac-ervaring in een naadloze aluminium en zeer compacte behuizing van slechts 3,6 cm hoog. Ondanks de compacte afmetingen kan de Mac mini concurreren met computers die twee keer zo groot zijn, omdat de Mac mini optimaal gebruik maakt van het formaat. De stroomvoorziening is bijvoorbeeld volledig ingebouwd, zodat je geen externe adapter meer nodig hebt. Ben je al in het bezit van een monitor, een toetsenbord en muis? Deze kan je gewoon blijven gebruiken met je Mac mini. Ook externe schijven, printers, camera’s en zelfs je HD-televisie kunnen op Mac mini worden aangesloten. Gebruik verschillende Mac mini accessoires samen en vergroot de functionaliteiten van jouw Mac mini.

Met zijn Intel Core-processors kan de Mac mini al je dagelijkse taken met gemak aan. Je kunt kiezen uit een 1.4GHz, 2.6GHz of 2.8GHz dual-core Intel Core i5. Of ga voor de nog snellere 3.0GHz dual-core Intel Core i7. Wanneer je zwaardere taken wilt uitvoeren op je Mac, dan bieden de modellen 'Good' en 'Better' extra voordelen door de snellere processor en meer RAM geheugen.

Met de Intel Graphics videokaart spelen video's soepeler af en is de snelheid in games hoger. Ook het bladeren door je fotoalbums is een genot en je hebt alle power die nodig is voor het bewerken van HD video. Het 'Basic' model is voorzien van Intel HD Graphics 5000, voor maximale prestaties kies je het 'Good' of 'Better' model die voorzien zijn van Intel Iris Graphics. De Mac mini is ook nog eens voorzien van twee Thunderbolt 2-poorten met een snelheid tot 20Gbps. Sluit daarnaast je apparatuur aan via HDMI, vier USB 3.0-poorten, SDXC-kaartsleuf, ethernet en audio in- en uitgang.

Mac mini aanbevolen voor

Wil je op een betaalbare en makkelijke manier met Mac aan de slag? Dan is de Mac mini wat voor jou. Sluit er een toetsenbord, muis en display op aan en je bent klaar voor het grote werk. Daarnaast is de Mac mini ook eenvoudig aan te sluiten op je HD-tv. Geniet van films en muziek, surf op het web en bekijk foto’s in de fotobibliotheek, allemaal op een groot en prachtig scherm. Deze veelzijdige desktopcomputer is perfect is om uit te breiden, zo groot of zo klein als jij het wilt. Dankzij het compacte formaat, is de Mac mini niet alleen overal in huis te plaatsen, maar ook eenvoudig om mee te nemen. De Mac mini is ook nog een de meest zuinige desktopcomputer ter wereld, die niet alleen voldoet aan de ENERGY STAR-norm, maar zelfs zeven keer zo zuinig is.