Terug naar overzicht

Mac mini

Bekijk en vergelijk alle Mac mini modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Mac mini wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Mac mini kopen

Ben jij op zoek naar de nieuw Mac mini? Dan zit je goed bij Amac. Mac mini (2018) is een kleine desktopcomputer met een behuizing van slechts 3,6 cm hoog en 1,3 kg zwaar. Voeg daar alleen nog een toetsenbord, muis en display aan toe en je kunt razendsnel en geruisloos werken.

Voordelen van een Mac mini kopen

Mac mini biedt de complete Mac-ervaring in een naadloze en zeer compacte aluminium behuizing van slechts 3,6 cm hoog. Ondanks de compacte afmetingen kan Mac mini concurreren met computers die twee keer zo groot zijn, omdat Mac mini optimaal gebruik maakt van het formaat. De stroomvoorziening is bijvoorbeeld volledig ingebouwd, zodat je geen externe adapter nodig hebt. Ben je al in het bezit van een monitor, een toetsenbord en muis? Deze kan je gewoon blijven gebruiken op jouw Mac mini. Ook externe schijven, printers, camera’s en zelfs jouw hd-televisie kunnen op Mac mini worden aangesloten. Gebruik verschillende Mac mini accessoires samen en vergroot de functionaliteiten van de nieuwe Mac mini.

Met zijn Intel Core-processors kan de nieuwe Mac mini al je dagelijkse taken met gemak aan. Je kunt kiezen uit een 3,6 GHz quad-core i3- of een 3,0 GHz 6-core i5-processor. Wil je nog meer snelheid? Dan is er ook de 3.2 GHz 6-core i7-processor! Wanneer je echt zware taken wilt uitvoeren op Mac mini, dan kun je deze bij aankoop configureren tot wel 64 GB DDR4-werkgeheugen. Ook kun je jouw Mac mini configureren met 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB en zelfs 2 TB. Ongeacht de hoeveelheid bestanden, foto’s of video’s je wilt opslaan, met Mac mini heb je altijd genoeg opslagruimte. Bovendien maakt Mac mini nu ook gebruik van PCIe-flashopslag, wat vier keer sneller is dan normale SSD-opslaggeheugen. Waar je Mac mini ook voor gebruikt, aan rekenkracht en leessnelheid heb je dus geen gebrek.

Met de Intel Graphics videokaart spelen video's soepeler af en is de snelheid in games hoger. Ook het bladeren door je fotoalbums is een genot en je hebt alle power die nodig is voor het bewerken van hd-video. Mac mini (2018) is ook nog eens voorzien van vier Thunderbolt 3-poorten met een snelheid tot 40 Gbit/s. Sluit daarnaast je apparatuur aan via HDMI 2.0, twee USB 3.0-poorten en een mini-jack- en ethernetpoort. Ook is de nieuwste Mac mini te configureren met een 10 Gigabit ethernetpoort. Deze levert 10 keer snellere dataoverdrachten dan een normale ethernetpoort. Ideaal als je regelmatig ontzettend grote bestanden moet overzetten of meerdere Mac mini samenvoegt als een krachtige server. Met Mac mini heb je genoeg poorten om één 5K-monitor of twee 4K-monitors tegelijk erop aan te sluiten. Sterker nog, je kunt via de HDMI 2.0-aansluiting nog een derde 4K-monitor aansluiten.

Ook maakt het 2018-model van Mac mini gebruik van de Apple T2 Security chip, de tweede generatie Mac-siliciumchip. Deze chip zorgt voor extra veiligheid en een stabiele opstartprocedure voor jouw Mac mini. Wanneer je een nieuw document, video, of foto op de SSD opslaat, wordt dit bestand direct automatisch versleuteld. Zo mag je er zeker van zijn dat al jouw belangrijke werk- of studiemateriaal op een veilige manier zijn opgeslagen. Daarnaast zijn diverse controllers in de chip geïntegreerd, waaronder de systeembeheer-, audio- en SSD-controller. Ook staat ‘Hé Siri’ altijd voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of jouw vragen te beantwoorden.

Mac mini aanbevolen voor

Wil je op een betaalbare en vooral makkelijke manier met Mac aan de slag? Dan is Mac mini wat voor jou. Sluit er een toetsenbord, muis en display op aan en je bent klaar voor het grote werk. Daarnaast is Mac mini ook eenvoudig aan te sluiten op je hd-tv. Geniet van films en muziek, surf op het web en bekijk foto’s in de fotobibliotheek, allemaal op een groot en prachtig scherm. Deze veelzijdige desktopcomputer is perfect is om uit te breiden, zo groot of zo klein als jij het wilt. Dankzij het compacte formaat, is Mac mini niet alleen overal in huis te plaatsen, maar ook eenvoudig om mee te nemen. Mac mini is ook nog eens de meest zuinige desktopcomputer ter wereld, die niet alleen voldoet aan de ENERGY STAR-norm, maar zelfs zeven keer zo zuinig is.