Terug naar overzicht

iPad Pro

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bekijk en vergelijk alle iPad Pro 12,9-inch en 10,5-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPad Pro wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

iPad Pro kopen

Ben jij op zoek naar een iPad Pro? Dan zit je goed bij Amac. iPad Pro 12,9-inch en 10,5-inch hebben een Retina-display met True Tone, de krachtige A10X-processor en een verfijnde Multi-Touch-technologie. De kracht, veelzijdigheid en handzaamheid van deze iPad zijn nog nooit eerder vertoond. Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle 12,9-inch en 10,5-inch modellen.

Bekijk ook de iPad sale modellen, waaronder iPad Pro met 9,7-inch display.

Voordelen van het kopen van een iPad Pro

Apple iPad Pro is verkrijgbaar in een 12,9-inch en 10,5-inch model. Met meer power dan de gemiddelde notebook is de vernieuwde iPad Pro niet zomaar een iPad. iPad Pro is op alle gebieden professioneel en geeft de pc het nakijken. Een makkelijk mee te nemen device, dat zelfs de meest complexe bewerkingen terugbrengt tot een simpele vingerbeweging.

iPad Pro beschikt over het meest geavanceerde, maar ook helderste en minst spiegelende display ter wereld. De hoge resolutie zorgt ervoor dat de kleuren van het beeldscherm spatten. Maak Multi-Touch-bewegingen en alle content komt tot zijn recht. En dankzij Touch ID kun je iPad Pro ontgrendelen met je eigen vingerafdruk.

De iSight-camera aan de voorkant staat garant voor prachtige foto’s en video’s. De FaceTime-camera aan de voorkant bevat de meest recente sensor, zodat je tijdens een FaceTime-gesprek er altijd op je best uitziet. Het luisteren naar muziek is waar genot, doordat iPad Pro vier ontzettend krachtige hifi-luidsprekers heeft.

De 64-bits A10X-chip is krachtiger dan ooit en met de batterij die tot wel 10 uur meegaat, werk je de hele dag door. iPad Pro draait op iOS, ’s werelds meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem. Door gebruik van verschillende iPad accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPad Pro. Gebruik bijvoorbeeld een Apple Pencil om aantekeningen te maken.

Verschillen iPad Pro 12,9-inch en 10,5-inch

Ga je nu voor het 12,9-inch model of voor het 10,5-inch model? Beide hebben een Retina-display waar True Tone-weergave in verwerkt zit. Dat stemt de kleuren en de helderheid van het display automatisch af op het type kleur en de hoeveelheid licht om je heen. Het kijken naar en het lezen van je scherm wordt zo een stuk prettiger.

De vernieuwde iPad Pro 12,9-inch weegt 677 gram en de 10,5-inch weegt 469 gram. De grote iPad is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. De kleinere iPad Pro is verkrijgbaar in dezelfde kleuren plus roségoud. Beide modellen hebben een 12-megapixel camera die garant staat voor prachtige foto’s en video’s. Zo neem je met deze camera beelden op in 4K resolutie, maak je slow motion films en Live Photos. De camera maakt gebruik van een True Tone Flash, waarbij huidtinten bij elk licht natuurlijk overkomen. Zowel de grote als de kleine iPad Pro hebben een 7-megapixel FaceTime HD-camera, die dankzij Retina Flash met True Tone-functionaliteit de meest schitterende selfies maakt.

iPad Pro aanbevolen voor

Ben jij een professionele gebruiker? Dan is iPad Pro perfect voor jou. iPad Pro is hét device om mee te creëren en is uitermate geschikt voor tekenaars en ontwerpers. Werken doe je op een haarscherp en groot display en de krachtige chip kan zelfs de zwaarste programma’s aan. Gebruik daarnaast de Apple Pencil en het is dé iPad bij uitstek waar ontwerpers, designers en studenten die een creatieve opleiding volgen perfect mee kunnen werken. Wanneer je iPad Pro even niet nodig hebt voor ontwerpen en tekenen, gebruik je ‘m natuurlijk ook voor het bewerken van documenten, schrijven van e-mails, internet en om in contact te blijven met collega’s en vrienden. Wil je even ontspannen met een film, serie, game of boek? Dan kan dat dankzij het scherm met ontzettend goed contrast perfect. iPad Pro 10,5-inch is een makkelijk mee te nemen iPad, waar de 12,9-inch een groot display heeft waarop je met gemak complexe dingen doet.