Terug naar overzicht

MacBook Pro

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Bekijk en vergelijk de nieuwste MacBook Pro 16-inch modellen, of bekijk MacBook Pro 13- en 15-inch 2019. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook Pro wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

MacBook Pro 2019 kopen

Ben jij op zoek naar de nieuwe MacBook Pro? Dan zit je goed bij Amac. Apple MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit én toch veel dunner en lichter. Het Retina-display is het helderste en meest kleurrijke dat je tot nu toe hebt gezien. Daarnaast zijn zowel de 13-inch als de 15-inch MacBook Pro-modellen uitgerust met de zogeheten Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde OLED-strip die je bedient met Multi-Touch-gebaren. Met de nieuwe MacBook Pro laat je al jouw ideeën werkelijkheid worden. De SSD van beide modellen kan snelheden tot 3,1 GB/s aan en is voor het 13-inch-model uitbreidbaar tot 2 TB. Voor de 15-inch-versie is hij te configureren met maar liefst 4 TB SSD-opslag. Op een volle accu gaat MacBook Pro 10 uur mee, zo kan jij de hele dag ongestoord je gang gaan.

Voordelen van een MacBook Pro

De 2019 MacBook Pro is dun, licht en heeft een haarscherp Retina-display waarbij de kleuren van het scherm spatten. Deze Apple-laptop is verkrijgbaar in twee schermformaten: 13-inch en 15-inch. De vaste functietoetsen zijn vervangen door een smal touchscreen, dat afhankelijk van de toepassing andere functies toont. Zo past Touch Bar zich aan aan het programma waarmee jij op dat moment mee werkt. Raak het display een keer aan en kies bijvoorbeeld tussen toetscombinaties en emoji’s. Je kunt ook in schermvullende weergave door een video scrollen, of tikken om door foto’s te bladeren en ze te bewerken. Of schakel tussen openstaande tabbladen in Safari.

Touch ID op MacBook Pro

De nieuwe 13- en 15-inch MacBook Pro Retina zijn standaard voorzien van Touch ID. Dit kan je gebruiken om betalingen te doen, je MacBook Pro te ontgrendelen of te schakelen tussen gebruikers. Werken op een Apple MacBook Pro gaat snel en prettig. Dit is te danken aan het grote Force Touch-trackpad. Je vingers hebben alle ruimte om te bewegen en te klikken. Ook het typen gaat vlot: onder iedere toets op het toetsenbord zit het vlindermechanisme van de tweede generatie, wat vier keer stabieler is dan het traditionele schaarmechanisme.

Afmetingen 2019 MacBook Pro

MacBook Pro met Touch Bar is ontzettend licht, slechts 1,37 kg (13-inch) en 1,83 kg (15-inch). Dankzij het compacte en lichte ontwerp is deze Apple-laptop eenvoudig mee te nemen naar je werk, studie of op reis.

Specificaties 13-inch MacBook Pro

Het 2019-model van de 13-inch MacBook Pro is standaard voorzien van een 1,4 GHz quad-core Intel Core i5-processor met Turbo Boost tot 3,9 GHz. Ook kun je hem bij aankoop configureren met een 2,8 GHz quad-core i7 met Turbo Boost tot 4,7 GHz. Daarnaast heb je de keuze uit 8 of 16 GB werkgeheugen. Zoals al eerder is aangegeven maakt het 2019-model van de 13-inch MacBook Pro gebruik van een SSD, waarbij je de keuze hebt uit 128 GB tot en met 2 TB SSD-opslag. Tot slot beschikt de 13-inch MacBook Pro standaard over een Intel Iris Plus Graphics 645-grafische kaart, maar je kunt ook kiezen voor de krachtigere Intel Iris Plus Graphics 655!

Specificaties 15-inch MacBook Pro

Het 2019-model van de 15-inch MacBook Pro 2019 is standaard voorzien van een 2,6 GHz 6-core Intel Core i7-processor, met Turbo Boost tot 4,5 GHz. Voor optimale kracht is hij uitbreidbaar tot een 2,4 GHz 8-core Intel Core i9 met Turbo Boost tot 5,0 GHz. Daarnaast heb je de keuze tussen 16 en 32 GB werkgeheugen. Uiteraard is ook het 15-inch-model voorzien van een SSD, waarbij je de keuze hebt van 256 GB tot en met 4 TB SSD-opslag. De standaard grafische kaart is bij het 2,6 GHz i7-model de Radeon Pro 555X met 4 GB geheugen en is uit te breiden tot een Radeon Pro 560X met 4 GB geheugen. Ook kun je het 2,3 GHz i9-model (of hoger) voorzien van een superkrachtige Radeon Pro Vega 16- of Vega 20-grafische kaart.

Aansluitmogelijkheden 2019 MacBook Pro

De 2019 MacBook Pro 13-inch heeft standaard twee Thunderbolt 3-poorten met een USB-C-connector (1,4GHz en 1,7Ghz-model), maar is ook verkrijgbaar met vier Thunderbolt 3-poorten (2,4GHz en 2,8GHz-model). Het 15-inch-model heeft standaard vier Thunderbolt 3-poorten! Hiermee kun je naast opladen ook Thunderbolt 2, USB, HDMI, DisplayPort, VGA en meer toevoegen (via afzonderlijk verkrijgbare adapters). Koppel eenvoudig en snel een tweede beeldscherm, back-up systeem of printer.

Door het gebruik van verschillende MacBook Pro-accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro. Wil je meer weten over wat Thunderbolt 3 en USB-C precies is of wat het verschil is tussen deze twee? Lees dan onze uitgebreide pagina met uitleg over USB-C en Thunderbolt 3.

Prijs 2019 MacBook Pro

Wil je een Apple MacBook Pro bestellen en ben je benieuwd naar de prijs? De prijs van de 2019 MacBook Pro is afhankelijk van de processor, hoeveelheid werkgeheugen en welke SSD je jouw nieuwe MacBook Pro Retina mee configureert. Als je zo nu en dan foto’s of video’s bewerkt, een presentatie in elkaar zet en het schermformaat niet zo heel belangrijk voor je is, dan is de 13-inch MacBook Pro met een 1,4 GHz dual core i5-processor, 8 GB werkgeheugen en een 128 GB SSD wellicht de beste keuze. Wil je het groots uitpakken met een powerhouse-laptop, wil je optimaal gebruikmaken van een 15-inch Retina-scherm wanneer je naar een film kijkt en ga je gebruikmaken van zware programma’s? Dan is de 15-inch MacBook Pro met een 2,9 GHz 6-core i9-processor, 16 GB werkgeheugen en 2 TB SSD de beste keuze!

1. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.