Terug naar overzicht

iPad aanbiedingen

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

iPad aanbieding

Het is sale bij Amac! Diverse modellen iPad hebben nu een hoge korting. De perfecte kans om nou eindelijk eens die iPad, die je wellicht altijd te duur vond, aan te schaffen! Je bekijkt de iPad aanbiedingen op deze pagina.

iPad Pro aanbieding

Verschillende modellen iPad Pro zijn nu voordelig te bestellen bij Amac. Zo vind je een goedkope iPad Pro met opslagcapaciteit tot 256GB, met Wi-Fi en/of Cellular internetverbinding. iPad Pro is momenteel in de sale verkrijgbaar met een 9,7-inch display, maar het aanbod varieert continue. Wanneer je een aanbieding op iPad Pro zoekt met 10,5-inch of 12,9-inch display, kijk dan later nog eens in de iPad sale, of schrijf je in voor de Amac nieuwsbrief.

Goedkope iPad kopen

De meeste producten in de Amac Sale zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een goedkope iPad aan, dan krijg je hier 2 jaar garantie garantie op. De korting op iPad is geldig zolang de voorraad strekt. Jouw iPad wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 Amac Stores.

Open box modellen

iPad modellen waar een wit ‘open box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open box producten zijn altijd eerst door onze technische dienst volledig gecontroleerd op een goede werking en goedgekeurd.

Schaf je een open box product aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op een open box iPad model krijg je 1 jaar beperkte garantie en deze kunnen - net als producten nieuw-in-de-doos - binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open box iPad modellen (en/of de verpakking ervan) kunnen lichte gebruikssporen hebben. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs.