Terug naar overzicht

Sale

Wil je meer weten over de Sale en open box producten? Onderaan deze pagina vind je uitleg over open box producten.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 25
 6. 26

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 25
 6. 26

Het is sale bij Amac! Profiteer van de scherpste aanbiedingen op Apple iMac, MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch en iPod. Ontdek ook de korting op accessoires van merken als Apple, Decoded, Bose en JBL. Heb je een keuze gemaakt en weet je welk product je gaat kopen? Bestel deze dan gelijk in onze webshop. Bij Amac koop jij alle sale producten en accessoires altijd met garantie en 14 dagen retourrecht. Jouw gekozen producten worden altijd gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze ​46 Stores.

sale

Sale producten kopen bij Amac

De producten die onder Sale vallen, zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een product van Apple aan, dan krijg je hier altijd garantie op. Daarnaast zijn alle producten in de Sale binnen 14 dagen te retourneren. Je herkent de Sale producten aan het rode label in onze webshop. Sale producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

open box

Open Box producten

Producten waar een wit ‘open box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open box producten zijn altijd eerst door onze technische dienst volledig gecontroleerd op een goede werking en goedgekeurd.

Schaf je een open box product aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op een Apple open box product krijg je 1 jaar beperkte garantie en deze kunnen - net als producten nieuw-in-de-doos - binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open box producten (en/of de verpakking ervan) kunnen lichte gebruikssporen hebben. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs.