Terug naar overzicht

iPhone aanbiedingen

iPhone aanbieding

Het is sale bij Amac! Diverse modellen iPhone hebben nu een hoge korting. De perfecte kans om nou eindelijk eens die nieuwe iPhone zonder abonnement, die je wellicht altijd te duur vond, aan te schaffen! Je bekijkt de iPhone aanbiedingen op deze pagina.

iPhone X(s), iPhone 8, iPhone 7 en iPhone 6(s) aanbieding

Verschillende iPhone modellen, zoals iPhone 6(s) en iPhone 7 zijn nu voordelig te bestellen bij Amac. Zo vind je een goedkope iPhone 7 met opslagcapaciteit tot 256GB, of een iPhone 6 goedkoop met opslagcapaciteit tot 32GB of 64GB. Momenteel vind je iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6(s) modellen in de sale, maar het aanbod varieert continue. Wanneer je een aanbieding voor een andere iPhone zoekt, kijk dan later nog eens in de iPhone sale, of schrijf je in voor de Amac nieuwsbrief.

Goedkope iPhone kopen

De meeste producten in de Amac Sale zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een goedkope iPhone aan, dan krijg je hier 2 jaar garantie garantie op. De iPhone aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 Amac Stores.

Open box modellen

iPhone modellen waar een wit ‘open box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open box producten zijn altijd eerst door onze technische dienst volledig gecontroleerd op een goede werking en goedgekeurd.

Op een open box iPhone model krijg je 1 jaar beperkte garantie en deze kunnen - net als producten nieuw-in-de-doos - binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open box iPhone modellen (en/of de verpakking ervan) kunnen lichte gebruikssporen hebben. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs.