Menu

Introductietraining

Leer Apple gratis kennen! Heb je net een nieuwe iPad, iPhone, Mac of Apple Watch gekocht? Of ben je van plan om binnenkort eentje te kopen? Om ‘m (alvast) te ontdekken, krijg je van ons een gratis introductietraining ter waarde van € 29,- cadeau.

Als je een nieuw Apple-apparaat koopt of als jij je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijg je een voucher bij je factuur of welkomstmail. Met deze voucher kun jij je gratis aanmelden voor een van de introductietrainingen.

De vouchers zijn ook los te koop voor € 29,-. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd: je kunt een introducé meenemen met 50% korting.

De introductietrainingen

Alle introductietrainingen duren ongeveer één uur. In dat uur gaan we op ontdekkingsreis door je Apple-apparaat. We nemen je mee langs de basisbeginselen, leren je de belangrijkste ins en outs en je krijgt handige tips, zodat je je nieuwe aanwinst direct eigen kunt maken.

We geven de introductietrainingen meestal op koopavonden en zaterdagen, in Amac-winkels met een trainingsruimte. Op de winkelpagina zie je of jouw winkel zo’n ruimte heeft. De trainingsdatums en -tijdstippen verschillen per winkel.

iPhone & iPad
We nemen je mee langs de basisfuncties van je iPhone of iPad en de essentiële apps van Apple. Van het gebruik van Siri en Spotlight, tot het instellen van de handigste widgets. Ook geven we bijvoorbeeld tips over het snel vinden van informatie en apps.

Mac
Natuurlijk komen hier de belangrijkste features van je Mac aan bod: het bureaublad, het Dock met de programma’s en apps, de Finder, instellingen en de App Store. Kortom, alles wat je echt moet weten om lekker met je nieuwe Mac aan de slag te kunnen gaan.

Apple Watch
Hier leggen we je uit hoe het Dock van je Apple Watch werkt, hoe je de wijzerplaten instelt, hoe je notificaties en berichten ontvangt en hoe Siri werkt. Ook laten we je zien wat de extra mogelijkheden van je Apple Watch zijn en geven we handige tips.

Deze introductietrainingen zijn niet hetzelfde als de iLearns voor iMembers. iLearns zijn trainingen voor iedereen die de basisfuncties kent, en echt álles uit hun iPad, iPhone, Mac of Apple Watch wil halen. Meer weten? Kijk op onze Amac Training.

Zo schrijf jij je in

Klinkt ‘t goed? Schrijf je dan direct in voor de introductietraining van jouw keuze. Na het invullen van je gegevens en het selecteren van je Amac-winkel, zie je de beschikbare datums en tijdstippen. Heb je nog vragen? Onze medewerkers in de winkels helpen je graag verder.

Vergeet niet om je (digitale) voucher mee te nemen naar de training! Je Apple-apparaat hoef je niet per se mee te nemen.