Menu

Amac Abonnement

Het Apple-device van je dromen wordt werkelijkheid

INTRODUCTIE

Amac Abonnement

De nieuwste iPhone, MacBook, Apple Watch of iPad voor een vast bedrag per maand.
Met het Amac Abonnement betaal je een vast bedrag per maand en lever je het Apple-product na 2 of 3 jaar weer in. 2 jaar bij een iPhone, iPad of Apple Watch en 3 jaar bij aanschaf van een Mac. Hierdoor profiteer je van de laagste maandlasten en draag je bij aan een groenere wereld.

INTRODUCTIE

Hoe werkt het?

1. Kies eerst je favoriete Apple-product online of in de winkel.

2. Kies de beste accessoires, zoals hoesje of oplader.

3. Plaats je bestelling online of in de winkel. Bekijk hieronder de eisen.

4. Vul het formulier van SprayPay in en ontvang je bevestiging.

5. En nu genieten! Wij nemen contact met je op wanneer het tijd is voor een upgrade.

iPhone 14

 

Vanaf € 30,- per maand

in 24 maanden

Ontdek nu

MacBook Air M1

 

Vanaf € 30,- per maand

in 36 maanden

Ontdek nu

iPad (10th gen)

 

Vanaf € 15,- per maand

in 24 maanden

Ontdek nu

Apple Watch SE

 

Vanaf € 15,- per maand

in 24 maanden

Ontdek nu

KEUZES

Waarom het Amac Abonnement?

Met het Amac abonnement kies je voor de nieuwste iPhone, Mac, iPad of Apple Watch voor het laagste maandbedrag, omdat je het device na de looptijd weer inlevert. Zo heb je altijd de nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand.
 

INWISSELEN

Restwaarde garantie

Wij garanderen de restwaarde van jouw device na de looptijd van het Amac Abonnement (2 jaar voor alle Apple producten behalve Mac, daarvoor geldt 3 jaar). Deze restwaarde wordt verrekend in je maandbedrag, hierdoor kunnen we deze laag houden. De restwaarde vind je op de factuur. Bewaar deze dus goed.  De restwaarde is geldig tot 1 maand na het aflopen van je Amac Abonnement.

Is je device na de looptijd van je Amac Abonnement toch meer waard, dan krijg je uiteraard het op dat moment geldende bedrag. Kortom, als je iPhone of Mac wordt ingeruild met Grade A of B kun je meer terugkrijgen, maar nooit minder. Zie voor meer informatie over de gradatie van je apparaat het kopje ‘Gradatie’.

Rekenvoorbeeld - Amac Abonnement met SprayPay

Apparaat Totale apparaatskosten Totaal kredietbedrag Duur Amac Abonnement in maanden Looptijd zonder inleveren Vaste debetrentevoet / JKP Termijnbedrag Restwaarde Totaal te betalen Totaal zonder inleveren
iPhone € 1099 € 1099 24 34 12% € 37,89 € 362 € 909 € 1271
MacBook € 1099 € 1099 36 52 12% € 26,65 € 406,63 € 959 € 1365,65

Het krediet wordt aangeboden door Webfin leningen B.V., handelend onder de naam SprayPay. Amac geeft geen advies over het krediet. Je dient zelf te bepalen of het krediet aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Als je een aankoopbedrag van €1000,- of meer in termijnen wilt betalen, dan is er verificatie vereist. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld één of meerdere loonstroken aan SprayPay moet overhandigen. Leen jij een bedrag van €250,- of hoger? Dan wordt jouw lening geregistreerd bij het BKR. Mocht jij meer dan 2 maanden niet aan de betalingsverplichting kunnen voldoen, dan is SprayPay verplicht dit te melden aan het BKR.

EISEN

Om aan te voldoen

SPRAYPAY

Amac Abonnement betalen met SprayPay

Kies je voor het Amac Abonnement dan ga je een lening aan bij SprayPay. Bij SprayPay heb je de financiële verplichting. Na de looptijd van je Amac Abonnement kun je ervoor kiezen om je device in te wisselen voor een nieuwe, in te leveren en daarmee je lening af te betalen of je device te houden en je lening bij SprayPay laten doorlopen tot het device volledig is afbetaald. 

GRADATIE

Staat van je Apple-product

We gaan ervan uit dat je zuinig omgaat met je Apple-product, maar we begrijpen dat lichte krasje soms gebeuren. Hierdoor nemen we je Apple device gewoon in met een paar kleine krasjes. Dit noemen we ‘Grade B’. Lees hier meer over grading. Is je product beschadigd of defect ‘Grade C, D of E’ dan ontvang je de waarde van je beschadigde product en niet de gegarandeerde restwaarde. Het verschil moet je dan nog wel bijbetalen.

We raden je sterk aan om een hoesje en screenprotector te gebruiken bij je iPhone en ook je Mac te beschermen met een hoes of sleeve. 

Kijk hier voor alle bescherming

Ik wil mijn Apple-product houden

Na de looptijd van je Amac Abonnement gehecht geraakt aan je Apple-product? Geen probleem, je Amac Abonnement loopt dan nog even door tot je de restwaarde hebt terugbetaald. 

WINKELS

Amac Abonnement in de winkel

Heb je vragen of zijn er dingen onduidelijk? Dan kun je altijd naar één van onze winkels komen. Daar helpen we je bij het afsluiten van het Amac Abonnement en kun je het product echt ervaren. We geven je ook advies over welk Apple-product het beste bij jou past. 

Ontdek winkels

mobile

desktop

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het Amac Abonnement?

  Je koopt jou favoriete Amac product en uiteraard alle accessoires die wilt hebben. Alle iPhones, Mac’s, iPads en Apple Watches hebben een hoge restwaarde na 2 of 3 jaar. De waarde verrekenen we met je maandbedrag. Hierdoor zijn de maandlasten lager dan gespreid betalen.

 • Hoe kom ik in aanmerking voor het Amac Abonnement?

  Het Amac Abonnement via SprayPay is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

 • Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

  Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

 • Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

  Het Amac Abonnement via SprayPay is alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om een zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen? Kijk dan hier

 • Kan ik mijn device eerder inleveren of eerder upgraden?

  Zeker, je krijgt meer voor je product terug maar moet waarschijnlijk bijbetalen omdat je lening nog niet voldoende afbetaald is.

 • Kan ik mijn device later inleveren dan de looptijd.

  Jazeker. Je kan het device altijd inleveren, wij garanderen de restwaarde tot 1 maand na het aflopen van je Amac Abonnement. Daarna bekijken we de restwaarde die op dat moment geldig is. Deze kun je zelf ook berekenen op deze pagina.

 • Wat heb ik nodig bij een aanvraag van een Amac Abonnement?

  Om een Amac Abonnement af te kunnen sluiten heb je paar dingen nodig:

  • Een geldige Nederlandse bankrekening.
  • Bij bijdragen boven de 1.000 euro een recente loonstrook van je werkgever.
 • Kun je maandelijks opzeggen?

  Dat kan, je dient dan wel je device in te leveren in de winkel en de restschuld af te betalen. Let op dat de waarde van je product waarschijnlijk niet voldoende is om je lening af te betalen.

 • Geldt het Amac Abonnement alleen voor Apple producten?

  Nee, je kan alles kopen met het Amac Abonnement. De restwaarde geldt echter alleen voor specifieke Apple producten, iPhone, Mac, Apple Watch en iPad. Je kan dus gemakkelijk een iPhone en bijvoorbeeld een hoesje in je Amac Abonnement opnemen.

 • Kun je het Amac Abonnement online afsluiten?

  Ja, zowel online als in de winkel kun je het Amac Abonnement afsluiten en profiteren van lage maandlasten.

 • Wat gebeurt er met het abonnent bij schade van je device?

  Dit is afhankelijk van de schade en van je verzekering, net als bij elke aankoop. Valt het onder de garantie, wordt je device gewoon gerepareerd. Ook als je bent verzekerd gaan we het device voor je maken. Is dit beide niet het geval, kun je het device bij Amac laten repareren. Laat je je device ergens anders repareren wordt bij het inruilen gekeken of Amac de gegarandeerde restwaarde kan geven.

 • Kun je nog andere aankopen doen als je al een Amac Abonnement hebt?

  Tuurlijk kan dat, het is alleen niet mogelijk om deze op een al lopend Amac Abonnement af te sluiten. Je kunt deze direct betalen of hiervoor een nieuw Amac Abonnement afsluiten.

 • Kun je meerdere Amac Abonnement hebben?

  Ja, je kan meerdere Amac Abonnementen hebben.

 • Wat als ik “tijdelijk” niet kan betalen

  Mocht je “tijdelijk” niet kunnen betalen neem dan contact op met SprayPay om de situatie te bespreken.

 • Wat zijn de voordelen?

  Met het Amac abonnement koop je de nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand met een inruilgarantie. Je hoeft je device dus nooit te verkopen, profiteert van lage maandlasten en met een extra verzekering heb je helemaal geen zorgen meer.

 • Kan ik met Amac Abonnement gebruik maken van actuele aanbiedingen?

  Ja, wij rekenen altijd met de meest actuele prijs waardoor je optimaal gebruik kunt maken van een speciale aanbieding.

 • Hoelang duurt het om een Amac Abonnement af te sluiten?

  Het afsluiten van een Amac Abonnement kan in 5 minuten. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde documenten. Bedragen boven de 1000 euro vereisen een recente loonstrook, deze kan gemakkelijk worden geüpload tijdens het afsluiten.

 • Krijg ik er ook een Amac Abonnement voor bellen en data bij?

  Nee, bij Amac betaal je alleen voor je device. Mocht je nog geen bellen/data bundel abonnement hebben kun je deze afsluiten bij een telecom provider.

 • Wat gebeurt er met mijn device als ik hem kom inruilen?

  Als het Apple-device in goede staat is proberen wij iemand anders ermee gelukkig te maken via onze refurbished website. Als hij defect is worden alle onderdelen gerecycled om weer een nieuwe te maken.

 • Wat is het onderscheid tussen de looptijd van het Amac abonnement en van de lening bij SprayPay? 

  Het Amac Abonnement loopt 24 of 36 maanden, na deze periode lever je je device in en lost daarmee je lening bij SprayPay af. De lening van SprayPay is zoveel langer als nodig is om de restwaarde van je device af te lossen indien je besluit niet te upgraden. 

 • Als mijn device gerepareerd moet worden, loopt mijn betaling dan door of gaat de prijs omhoog?

  Ja de betaling gaat dan door, het is tenslotte jouw device. Heeft jouw device fysiekeschade door gebruik (zoals door een val)? Dan hoef je alleen de reparatie te betalen. Je maandbedrag gaat niet omhoog. En uiteraard doen wij ons uiterste best om hem zo snel mogelijk voor je te repareren. Bekijk deze pagina voor meer over reparaties.

Amac Abonnement

Het Apple-device van je dromen wordt werkelijkheid

Let op! Geld lenen kost geldLet op! Geld lenen kost geld

INTRODUCTIE

Amac Abonnement

De nieuwste iPhone, MacBook, Apple Watch of iPad voor een vast bedrag per maand.
Met het Amac Abonnement betaal je een vast bedrag per maand en lever je het Apple-product na 2 of 3 jaar weer in. 2 jaar bij een iPhone, iPad of Apple Watch en 3 jaar bij aanschaf van een Mac. Hierdoor profiteer je van de laagste maandlasten en draag je bij aan een groenere wereld.

INTRODUCTIE

Hoe werkt het?

1. Kies eerst je favoriete Apple-product online of in de winkel.

2. Kies de beste accessoires, zoals hoesje of oplader.

3. Plaats je bestelling online of in de winkel. Bekijk hieronder de eisen.

4. Vul het formulier van SprayPay in en ontvang je bevestiging.

5. En nu genieten! Wij nemen contact met je op wanneer het tijd is voor een upgrade.

iPhone 14

 

Vanaf € 30,- per maand

in 24 maanden

Ontdek nu

MacBook Air M1

 

Vanaf € 30,- per maand

in 36 maanden

Ontdek nu

iPad (10th gen)

 

Vanaf € 15,- per maand

in 24 maanden

Ontdek nu

Apple Watch SE

 

Vanaf € 15,- per maand

in 24 maanden

Ontdek nu

KEUZES

Waarom het
Amac Abonnement?

Met het Amac abonnement kies je voor de nieuwste iPhone, Mac, iPad of Apple Watch voor het laagste maandbedrag, omdat je het device na de looptijd weer inlevert. Zo heb je altijd de nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand.

INWISSELEN

Restwaarde garantie

Wij garanderen de restwaarde van jouw device na de looptijd van het Amac Abonnement (2 jaar voor alle Apple producten behalve Mac, daarvoor geldt 3 jaar). Deze restwaarde wordt verrekend in je maandbedrag, hierdoor kunnen we deze laag houden. De restwaarde vind je op de factuur. Bewaar deze dus goed.  De restwaarde is geldig tot 1 maand na het aflopen van je Amac Abonnement.

Is je device na de looptijd van je Amac Abonnement toch meer waard, dan krijg je uiteraard het op dat moment geldende bedrag. Kortom, als je iPhone of Mac wordt ingeruild met Grade A of B kun je meer terugkrijgen, maar nooit minder. Zie voor meer informatie over de gradatie van je apparaat het kopje ‘Gradatie’.

Rekenvoorbeeld - Amac Abonnement met SprayPay

Apparaat Totale apparaatskosten Totaal kredietbedrag Duur Amac Abonnement in maanden Looptijd zonder inleveren Vaste debetrentevoet / JKP Termijnbedrag Restwaarde Totaal te betalen Totaal zonder inleveren
iPhone € 1099 € 1099 24 34 12% € 37,89 € 362 € 909 € 1271
MacBook € 1099 € 1099 36 52 12% € 26,65 € 406,63 € 959 € 1365,65

Het krediet wordt aangeboden door Webfin leningen B.V., handelend onder de naam SprayPay. Amac geeft geen advies over het krediet. Je dient zelf te bepalen of het krediet aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Als je een aankoopbedrag van €1000,- of meer in termijnen wilt betalen, dan is er verificatie vereist. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld één of meerdere loonstroken aan SprayPay moet overhandigen. Leen jij een bedrag van €250,- of hoger? Dan wordt jouw lening geregistreerd bij het BKR. Mocht jij meer dan 2 maanden niet aan de betalingsverplichting kunnen voldoen, dan is SprayPay verplicht dit te melden aan het BKR.

EISEN

Om aan te voldoen

SPRAYPAY

Amac Abonnement
betalen met SprayPay

Kies je voor het Amac Abonnement dan ga je een lening aan bij SprayPay. Bij SprayPay heb je de financiële verplichting. Na de looptijd van je Amac Abonnement kun je ervoor kiezen om je device in te wisselen voor een nieuwe, in te leveren en daarmee je lening af te betalen of je device te houden en je lening bij SprayPay laten doorlopen tot het device volledig is afbetaald. 

GRADATIE

Staat van je Apple-product

We gaan ervan uit dat je zuinig omgaat met je Apple-product, maar we begrijpen dat lichte krasje soms gebeuren. Hierdoor nemen we je Apple device gewoon in met een paar kleine krasjes. Dit noemen we ‘Grade B’. Lees hier meer over grading. Is je product beschadigd of defect ‘Grade C, D of E’ dan ontvang je de waarde van je beschadigde product en niet de gegarandeerde restwaarde. Het verschil moet je dan nog wel bijbetalen.

We raden je sterk aan om een hoesje en screenprotector te gebruiken bij je iPhone en ook je Mac te beschermen met een hoes of sleeve. 

Kijk hier voor al bescherming

Ik wil mijn Apple-product houden

Na de looptijd van je Amac Abonnement gehecht geraakt aan je Apple-product? Geen probleem, je Amac Abonnement loopt dan nog even door tot je de restwaarde hebt terugbetaald. 

WINKELS

Amac Abonnement
in de winkel

Heb je vragen of zijn er dingen onduidelijk? Dan kun je altijd naar één van onze winkels komen. Daar helpen we je bij het afsluiten van het Amac Abonnement en kun je het product echt ervaren. We geven je ook advies over welk Apple-product het beste bij jou past. 

Ontdek winkels

mobile

desktop

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het Amac Abonnement?

  Je koopt jou favoriete Amac product en uiteraard alle accessoires die wilt hebben. Alle iPhones, Mac’s, iPads en Apple Watches hebben een hoge restwaarde na 2 of 3 jaar. De waarde verrekenen we met je maandbedrag. Hierdoor zijn de maandlasten lager dan gespreid betalen.

 • Hoe kom ik in aanmerking voor het Amac Abonnement?

  Het Amac Abonnement via SprayPay is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

 • Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

  Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

 • Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

  Het Amac Abonnement via SprayPay is alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om een zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen? Kijk dan hier

 • Kan ik mijn device eerder inleveren of eerder upgraden?

  Zeker, je krijgt meer voor je product terug maar moet waarschijnlijk bijbetalen omdat je lening nog niet voldoende afbetaald is.

 • Kan ik mijn device later inleveren dan de looptijd.

  Jazeker. Je kan het device altijd inleveren, wij garanderen de restwaarde tot 1 maand na het aflopen van je Amac Abonnement. Daarna bekijken we de restwaarde die op dat moment geldig is. Deze kun je zelf ook berekenen op deze pagina.

 • Wat heb ik nodig bij een aanvraag van een Amac Abonnement?

  Om een Amac Abonnement af te kunnen sluiten heb je paar dingen nodig:

  • Een geldige Nederlandse bankrekening.
  • Bij bijdragen boven de 1.000 euro een recente loonstrook van je werkgever.
 • Kun je maandelijks opzeggen?

  Dat kan, je dient dan wel je device in te leveren in de winkel en de restschuld af te betalen. Let op dat de waarde van je product waarschijnlijk niet voldoende is om je lening af te betalen.

 • Geldt het Amac Abonnement alleen voor Apple producten?

  Nee, je kan alles kopen met het Amac Abonnement. De restwaarde geldt echter alleen voor specifieke Apple producten, iPhone, Mac, Apple Watch en iPad. Je kan dus gemakkelijk een iPhone en bijvoorbeeld een hoesje in je Amac Abonnement opnemen.

 • Kun je het Amac Abonnement online afsluiten?

  Ja, zowel online als in de winkel kun je het Amac Abonnement afsluiten en profiteren van lage maandlasten.

 • Wat gebeurt er met het abonnent bij schade van je device?

  Dit is afhankelijk van de schade en van je verzekering, net als bij elke aankoop. Valt het onder de garantie, wordt je device gewoon gerepareerd. Ook als je bent verzekerd gaan we het device voor je maken. Is dit beide niet het geval, kun je het device bij Amac laten repareren. Laat je je device ergens anders repareren wordt bij het inruilen gekeken of Amac de gegarandeerde restwaarde kan geven.

 • Kun je nog andere aankopen doen als je al een Amac Abonnement hebt?

  Tuurlijk kan dat, het is alleen niet mogelijk om deze op een al lopend Amac Abonnement af te sluiten. Je kunt deze direct betalen of hiervoor een nieuw Amac Abonnement afsluiten.

 • Kun je meerdere Amac Abonnement hebben?

  Ja, je kan meerdere Amac Abonnementen hebben.

 • Wat als ik “tijdelijk” niet kan betalen

  Mocht je “tijdelijk” niet kunnen betalen neem dan contact op met SprayPay om de situatie te bespreken.

 • Wat zijn de voordelen?

  Met het Amac abonnement koop je de nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand met een inruilgarantie. Je hoeft je device dus nooit te verkopen, profiteert van lage maandlasten en met een extra verzekering heb je helemaal geen zorgen meer.

 • Kan ik met Amac Abonnement gebruik maken van actuele aanbiedingen?

  Ja, wij rekenen altijd met de meest actuele prijs waardoor je optimaal gebruik kunt maken van een speciale aanbieding.

 • Hoelang duurt het om een Amac Abonnement af te sluiten?

  Het afsluiten van een Amac Abonnement kan in 5 minuten. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde documenten. Bedragen boven de 1000 euro vereisen een recente loonstrook, deze kan gemakkelijk worden geüpload tijdens het afsluiten.

 • Krijg ik er ook een Amac Abonnement voor bellen en data bij?

  Nee, bij Amac betaal je alleen voor je device. Mocht je nog geen bellen/data bundel abonnement hebben kun je deze afsluiten bij een telecom provider.

 • Wat gebeurt er met mijn device als ik hem kom inruilen?

  Als het Apple-device in goede staat is proberen wij iemand anders ermee gelukkig te maken via onze refurbished website. Als hij defect is worden alle onderdelen gerecycled om weer een nieuwe te maken.

 • Wat is het onderscheid tussen de looptijd van het Amac abonnement en van de lening bij SprayPay? 

  Het Amac Abonnement loopt 24 of 36 maanden, na deze periode lever je je device in en lost daarmee je lening bij SprayPay af. De lening van SprayPay is zoveel langer als nodig is om de restwaarde van je device af te lossen indien je besluit niet te upgraden. 

 • Als mijn device gerepareerd moet worden, loopt mijn betaling dan door of gaat de prijs omhoog?

  Ja de betaling gaat dan door, het is tenslotte jouw device. Heeft jouw device fysiekeschade door gebruik (zoals door een val)? Dan hoef je alleen de reparatie te betalen. Je maandbedrag gaat niet omhoog. En uiteraard doen wij ons uiterste best om hem zo snel mogelijk voor je te repareren. Bekijk deze pagina voor meer over reparaties.

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken