Menu

AMAC DIENSTEN

Amac Abonnement
voor jouw
ultieme Apple-ervaring.

De nieuwste iPhone, MacBook, Apple Watch of iPad voor een vast bedrag per maand. Met het Amac Abonnement betaal je een vast bedrag per maand en lever je het Apple-product na 2 of 3 jaar weer in. 2 jaar bij een iPhone, iPad of Apple Watch en 3 jaar bij aanschaf van een Mac. Hierdoor profiteer je van de laagste maandlasten en draag je bij aan een groenere wereld.

INWISSELEN

Staat van je
Apple-apparaat

We gaan ervan uit dat je zuinig omgaat met je Apple-apparaat, maar we begrijpen dat lichte krasje soms gebeuren. Hierdoor nemen we je Apple-apparaat gewoon in met een paar kleine krasjes.

We raden je sterk aan om een hoesje en screenprotector te gebruiken bij je iPhone en ook je Mac te beschermen met een hoes of sleeve. 

INWISSELEN

Staat van je Apple-apparaat

We gaan ervan uit dat je zuinig omgaat met je Apple-apparaat, maar we begrijpen dat lichte krasje soms gebeuren. Hierdoor nemen we je Apple-apparaat gewoon in met een paar kleine krasjes.

We raden je sterk aan om een hoesje en screenprotector te gebruiken bij je iPhone en ook je Mac te beschermen met een hoes of sleeve. 

NIEUWE AANKOOP

Dit zijn jouw maandkosten

iPhone 15

Vanaf €40,- per maand

in 24 maanden

iPhone 15 Pro

Vanaf €51,- per maand

in 24 maanden

Apple Watch SE

Vanaf €12,- per maand

in 24 maanden

Apple Watch Series 9

Vanaf €19,- per maand

in 24 maanden

MacBook Air M2

Vanaf €40,- per maand

in 36 maanden

NIEUWE AANKOOP

Dit zijn jouw maandkosten

iPhone 15

Vanaf €40,- per maand

in 24 maanden

iPhone 15 Pro

Vanaf €51,- per maand

in 24 maanden

Apple Watch SE

Vanaf €12,- per maand

in 24 maanden

Apple Watch Series 9

Vanaf €19,- per maand

in 24 maanden

MacBook Air M2

Vanaf €40,- per maand

in 36 maanden

SPRAYPAY

Hoe gaat de betaling?

Kies je voor het Amac Abonnement dan ga je een lening aan bij SprayPay. Bij SprayPay heb je de financiële verplichting. Na de looptijd van je Amac Abonnement kun je ervoor kiezen om je apparaat in te wisselen voor een nieuwe, in te leveren en daarmee je lening af te betalen of je apparaat te houden en je lening bij SprayPay laten doorlopen tot het apparaat volledig is afbetaald. 

BEHOUDEN

Ik wil mijn Apple-apparaat houden

Na de looptijd van je Amac Abonnement gehecht geraakt aan je Apple-apparaat? Geen probleem, je Amac Abonnement loopt dan nog even door tot je de restwaarde hebt terugbetaald. 

AMAC WINKELS

Vind jouw Amac.
We helpen je graag!

DIT BEDOELEN WE

Rekenvoorbeeld - Amac Abonnement en SprayPay

Apparaat Totale apparaatskosten Totaal kredietbedrag Duur Amac Abonnement in maanden Looptijd zonder inleveren Vaste debetrentevoet / JKP Termijnbedrag Restwaarde Totaal te betalen Totaal zonder inleveren
iPhone € 1099 € 1099 24 34 12% € 37,89 € 362 € 909 € 1271
MacBook € 1099 € 1099 36 52 12% € 26,65 € 406,63 € 959 € 1365,65

Het krediet wordt aangeboden door Webfin leningen B.V., handelend onder de naam SprayPay. Amac geeft geen advies over het krediet. Je dient zelf te bepalen of het krediet aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Als je een aankoopbedrag van €1000,- of meer in termijnen wilt betalen, dan is er verificatie vereist. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld één of meerdere loonstroken aan SprayPay moet overhandigen. Leen jij een bedrag van €250,- of hoger? Dan wordt jouw lening geregistreerd bij het BKR. Mocht jij meer dan 2 maanden niet aan de betalingsverplichting kunnen voldoen, dan is SprayPay verplicht dit te melden aan het BKR.

AL JOUW ANTWOORDEN

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het Amac Abonnement?

  Je koopt jouw favoriete Amac product en uiteraard alle accessoires die je wilt hebben. Alle iPhones, Macs, iPads en Apple Watches hebben een hoge restwaarde na twee of drie jaar. De waarde verrekenen we met je maandbedrag. Hierdoor zijn de maandlasten lager dan bij gespreid betalen.
 • Hoe kom ik in aanmerking voor het Amac Abonnement?

  Het Amac Abonnement via SprayPay is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.
 • Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

  Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.
 • Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

  Het Amac Abonnement via SprayPay is alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om een zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je jouw zakelijke order leasen? Kijk dan hier.
 • Kan ik mijn apparaat eerder inleveren of eerder upgraden?

  Zeker, je krijgt meer voor je product terug maar moet waarschijnlijk bijbetalen omdat je lening nog niet voldoende afbetaald is.
 • Kan ik mijn device later inleveren dan de looptijd?

  Jazeker. Je kan het apparaat altijd inleveren, wij garanderen de restwaarde tot 1 maand na het aflopen van je Amac Abonnement. Daarna bekijken we de restwaarde die op dat moment geldig is. Deze kun je zelf ook berekenen op deze pagina.
 • Wat heb ik nodig bij een aanvraag van een Amac Abonnement?

  Om een Amac Abonnement af te kunnen sluiten heb je een paar dingen nodig:

  • Een geldige Nederlandse bankrekening.
  • Bij bijdragen boven de 1.000 euro een recente loonstrook van je werkgever.
 • Kun je maandelijks opzeggen?

  Dat kan, je dient dan wel je apparaat in te leveren in de winkel en de restschuld af te betalen. Let op dat de waarde van je product waarschijnlijk niet voldoende is om je lening af te betalen.

 • Geldt het Amac Abonnement alleen voor Apple producten?

  Nee, je kan alles kopen met het Amac Abonnement. De restwaarde geldt echter alleen voor specifieke Apple-producten, iPhone, Mac, Apple Watch en iPad. Je kan dus gemakkelijk een iPhone en bijvoorbeeld een hoesje in je Amac Abonnement opnemen.

 • Kun je het Amac Abonnement online afsluiten?

  Ja, zowel online als in de winkel kun je het Amac Abonnement afsluiten en profiteren van lage maandlasten.

 • Wat gebeurt er met het abonnement bij schade van je apparaat?

  Dit is afhankelijk van de schade en van je verzekering, net als bij elke aankoop. Valt het onder de garantie, dan wordt je apparaat gewoon gerepareerd. Ook als je bent verzekerd gaan we het apparaat voor je maken. Is dit beide niet het geval, dan kun je het apparaat bij Amac laten repareren. Laat je je apparaat ergens anders repareren, dan wordt bij het inruilen gekeken of Amac de gegarandeerde restwaarde kan geven.

 • Wat is de restwaarde van mijn apparaat?

  Wij garanderen de restwaarde van jouw apparaat na de looptijd van het Amac Abonnement (2 jaar voor alle Apple producten behalve Mac, daarvoor geldt 3 jaar). Deze restwaarde wordt verrekend in je maandbedrag, hierdoor kunnen we deze laag houden. De restwaarde vind je op de factuur. Bewaar deze dus goed.

  De restwaarde is geldig tot 1 maand na het aflopen van je Amac Abonnement.
  Is je apparaat na de looptijd van je Amac Abonnement toch meer waard, dan krijg je uiteraard het op dat moment geldende bedrag. Kortom, als je iPhone of Mac wordt ingeruild met Grade A of B kun je meer terugkrijgen, maar nooit minder. Zie voor meer informatie over de gradatie van je apparaat het kopje ‘Gradatie’.

 • Wat is de gradatie van mijn product?

  We gaan ervan uit dat je zuinig omgaat met je Apple-product, maar we begrijpen dat lichte krasjes soms gebeuren. Hierdoor nemen we je Apple apparaat gewoon in met een paar kleine krasjes. Dit noemen we ‘Grade B’. Lees hier meer over grading. Is je product beschadigd of defect ‘Grade C, D of E’, dan ontvang je de waarde van je beschadigde product en niet de gegarandeerde restwaarde. Het verschil moet je dan nog wel bijbetalen.
  We raden je sterk aan om een hoesje en screenprotector te gebruiken bij je iPhone en ook je Mac te beschermen met een hoes of sleeve.

 • Kun je nog andere aankopen doen als je al een Amac Abonnement hebt?

  Tuurlijk kan dat, het is alleen niet mogelijk om deze op een al lopend Amac Abonnement af te sluiten. Je kunt deze direct betalen of hiervoor een nieuw Amac Abonnement afsluiten.

 • Kun je de Amac-inruilservice combineren met een Amac Abonnement?

  Het is helaas niet mogelijk om je oude Apple-product in te ruilen bij het afsluiten van het Amac Abonnement. Het apparaat waar je het Amac-abonnement op hebt afgesloten kun je na de looptijd wel inruilen voor de restwaarde.

 • Kun je meerdere Amac Abonnement hebben?

  Ja, je kan meerdere Amac Abonnementen hebben.

 • Wat als ik “tijdelijk” niet kan betalen?

  Mocht je “tijdelijk” niet kunnen betalen, neem dan contact op met SprayPay om de situatie te bespreken.

 • Wat zijn de voordelen?

  Met het Amac Abonnement koop je de nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand met een inruilgarantie. Je hoeft je apparaat dus nooit te verkopen, profiteert van lage maandlasten en met een extra verzekering heb je helemaal geen zorgen meer.

 • Kan ik met Amac Abonnement gebruik maken van actuele aanbiedingen?

  Ja, wij rekenen altijd met de meest actuele prijs waardoor je optimaal gebruik kunt maken van een speciale aanbieding.

 • Hoelang duurt het om een Amac Abonnement af te sluiten?

  Het afsluiten van een Amac Abonnement kan in 5 minuten. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde documenten. Bedragen boven de 1000 euro vereisen een recente loonstrook, deze kan gemakkelijk worden geüpload tijdens het afsluiten.

 • Krijg ik er ook een Amac Abonnement voor bellen en data bij?

  Nee, bij Amac betaal je alleen voor je apparaat. Mocht je nog geen bellen/data bundel abonnement hebben kun je deze afsluiten bij een telecom provider.

 • Wat gebeurt er met mijn apparaat als ik hem kom inruilen?

  Als het Apple-apparaat in goede staat is proberen wij iemand anders ermee gelukkig te maken via onze refurbished website. Als hij defect is worden alle onderdelen gerecycled om weer een nieuwe te maken.

 • Wat is het onderscheid tussen de looptijd van het Amac Abonnement en van de lening bij SprayPay?

  Het Amac Abonnement loopt 24 of 36 maanden, na deze periode lever je je apparaat in en los je daarmee je lening bij SprayPay af. De lening van SprayPay is zoveel langer als nodig is om de restwaarde van je apparaat af te lossen indien je besluit niet te upgraden. 

 • Als mijn apparaat gerepareerd moet worden, loopt mijn betaling dan door of gaat de prijs omhoog?

  Ja de betaling gaat dan door, het is tenslotte jouw apparaat. Heeft jouw apparaat fysieke schade door gebruik (zoals door een val)? Dan hoef je alleen de reparatie te betalen. Je maandbedrag gaat niet omhoog. En uiteraard doen wij ons uiterste best om hem zo snel mogelijk voor je te repareren. Bekijk deze pagina voor meer over reparaties.

NIEUWSBRIEF

Kortingen en kans op 
gratis AirPods Pro?

Wil jij als eerste toegang krijgen tot exclusieve kortingen en mooie acties? Wil jij elke maand kans maken op gloednieuwe AirPods Pro? En wil jij af een toe een cadeautje, gewoon omdat het kan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en scoor als eerste de allerbeste deals!

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken