Terug naar overzicht

iPhone SE

Bekijk en vergelijk alle iPhone SE modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone SE wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

iPhone SE kopen

Ben jij op zoek naar een iPhone SE? Dan zit je goed bij Amac. iPhone SE is de krachtigste 4-inch smartphone ooit. Hiervoor is het populaire uiterlijk van de iPhone 5s gebruikt en de geavanceerde technologie van de iPhone 6s. iPhone SE is voorzien van een razendsnelle A9-chip, 4-inch Retina-display, Touch ID en een 12-MP iSight-camera.

Voordelen van het kopen van een iPhone SE

iPhone SE is de krachtigste 4-inch telefoon ooit. Apple hiervoor het minimalistische en populaire uiterlijk van de iPhone 5s gebruikt en de geavanceerde technologie van de iPhone 6s. Het populaire design van de iPhone 5s is hergebruikt, maar daarbij is de iPhone SE wel een stuk verfijnder. De lichte, compacte iPhone SE is gemaakt van satijnachtig gestraald aluminium en ligt ontzettend lekker in je hand. Op het 4-inch Retina-display met led-achtergrondverlichting ziet alles er superscherp en helder uit. Zo wordt het bekijken van foto’s en video’s, schrijven van berichtjes en spelen van games nog fijner.

Een perfecte camera op jouw iPhone is natuurlijk onmisbaar. Foto’s en video’s maak je dan ook met de 12-megaipixel iSight-camera. Met de functie Live Photo’s worden bij het maken van een foto de momenten ervoor en erna vastgelegd. Je brengt de foto vervolgens tot leven door er met je vinger op te drukken. Haarscherpe selfies die perfect zijn om in te lijsten maak je natuurlijk met de FaceTime HD-camera. Deze camera beschikt nu ook over een Retina Flash. Retina Flash werkt met een speciale chip, zodat het display een flits produceert die drie keer zo helder is als normaal. Zo kun je ook foto’s maken bij weinig licht of wanneer het donker is. True Tone Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten.

Met de A9-chip bevat de iPhone SE een 64-bits desktop klasse processor die net zo krachtig is als de iPhone 6s. Je prestaties worden niet alleen beter, ook is de chip een stuk efficiënter en daarmee energiezuiniger. Met Touch ID ontgrendel je iPhone SE nu nog sneller met je eigen vingerafdruk. Zo kan je nooit meer je wachtwoord vergeten. De iPhone SE draait op het snellere en intuïtievere besturingssysteem iOS. Door het gebruik van verschillende iPhone accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPhone SE.

iPhone SE aanbevolen voor

iPhone SE is voor iedereen die een lichte, compacte telefoon wil die perfect in de hand past. iPhone SE is een perfect alternatief voor wanneer je inhoudelijk alles van de iPhone 6s wilt, maar liever voor het formaat van de iPhone 5s gaat. Dagelijkse taken als internetten, berichtjes sturen, muziek luisteren, gamen, navigeren en foto’s en video’s maken zijn nog eenvoudiger en leuker met de iPhone SE. Profiteer de hele dag van jouw iPhone SE: met de batterij kan je tot 14 uur bellen en 12 uur internetten.