Terug naar overzicht

Decoded

Decoded

Decoded

Decoded is gespecialiseerd in leer van hoge kwaliteit, waardoor elk product uniek is en in de loop van tijd alleen nog maar mooier wordt. De in Nederland ontworpen producten zijn te herkennen aan het Nederlandse vlaggetje op elk product.

Vind jouw Decoded product bij Amac

Een Decoded product voor jouw MacBook, iPad, iPhone of Apple Watch staat garant voor stijl en kwaliteit. Met een Watch Strap in bruin of zwart voor jouw Apple Watch kies je voor zacht, premium leder om jouw pols, het beste materiaal én een elegante uitstraling. De Slim Cover voor jouw iPad biedt 360 graden bescherming, is gemaakt van hoogwaardig leder en heeft een cover die als handig standaard dient.

Over Decoded

Het Rotterdamse Decoded creëert producten voor een doelgroep die zich graag onderscheidt van de massa. De medewerkers van Decoded reizen de hele wereld over om de beste materialen te vinden en te ontdekken hoe ze de functionaliteit van hun producten nog beter kunnen maken. De producten van Decoded kenmerken zich door de perfecte combinatie tussen fashion en functionaliteit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 7
 6. 8

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 7
 6. 8