Terug naar overzicht

Tech21

Tech21

Tech21

Tech21

Ben jij op zoek naar een hoesje of case van Tech21? Dan zit je goed bij Amac. Tech21 onderwerpt alle producten aan strenge tests, zodat ze perfect samenwerken met jouw device. Dit betekent ongehinderde signaalkwaliteit en gemakkelijke toegang tot alle knoppen en aansluitingen.
Tech21 kopen bij Amac
Weet je welk accessoire je gaat kopen? Bestel jouw Tech21 accessoire dan gelijk in onze webshop. Jouw accessoire wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 22 Stores.
Over Tech21
De innovatieve producten van Tech21 bieden geavanceerde bescherming tegen stoten en vallen en zijn streng getest om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij jouw device. Voor de producten wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste wetenschap, ingenieuze ontwerpen en onovertroffen gebruiksvriendelijkheid.
Tech21 De beste bescherming.

Tech21 Evo Elite

Met de Evo Elite biedt Tech21 een stijlvol en geavanceerd product. Flexshock™ omarmt het device en beschermt je toestel tegen vallen tot een hoogte van 2 meter.
Vanaf: € 54,95
Bestel nu

Tech21 Impact Clear

Met de Tech21 Impact Clear heb je een dun, licht en helemaal transparante case die ook nog eens geweldig beschermt.
Evo Xplorer Extreme Protection. No Compromise

Tech21 Evo Xplorer

Met de geweldige bescherming van de Evo Xplorer kun je je iPhone 6(s) overal mee naartoe nemen.

Normale prijs: € 99,95

Special Price € 69,95

Bestel nu

Tech21 Evo Mesh

De Evo Mesh is een flexibele case die jouw iPhone allround bescherming geeft. De case is super licht, ultra dun en bevat FlexShock-technologie.
€ 39,95
Bestel nu

Tech21 Evo Check

De Evo Check voor de iPhone 7 en 7 Plus beschermt je telefoon tegen vallen van tot wel 3 meter!
Vanaf: € 39,95
Bestel nu

Tech21 Evo Wallet

De Evo Wallet is de perfecte combinatie van gemak en bescherming.
€ 49,95
Bestel nu

Flexshock

FlexShock™ is een ultra efficiënt materiaal dat schokken - die ontstaan tijdens het stoten en vallen - absorbeert en afvoert, ervoor zorgend dat die schokken jouw apparaat en het werken ervan niet beschadigen. De FlexShock™ cases van Tech21 zijn dunner en lichter dan andere cases, maar bieden wel de beste bescherming.