Menu

[Open Box] Apple Smart Keyboard iPad Pro 10,5 inch - NL layout

  • Apple
  • Nederlands (QWERTY)
  • Smart Connector


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 199,00
€ 109,00
per maand € 5,29
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 199,00
€ 109,00
per maand € 5,29

Productinformatie

[Open Box] Apple Smart Keyboard iPad Pro 10,5-inch – NL lay-out

Het iPad Pro 10,5-inch toetsenbord van Apple is het perfecte accessoire voor jouw iPad Pro. Bevestig het Smart Keyboard via de Smart Connector aan iPad Pro en je kunt direct aan de slag. Door de handige aansluiting hoeft het toetsenbord niet tussentijds opgeladen te worden, en is er geen tussenkomende verbinding – zoals bluetooth – nodig. Met de waterafstotende laag en de veerkracht van de toetsen typ jij net zo nauwkeurig, stabiel en prettig als je gewend bent.

Ideaal voor iedere dag

Het Smart Keyboard dient niet alleen als toetsenbord. Zo kun je ‘m invouwen en gebruiken als Smart Cover, zodat het beeldscherm van iPad Pro beschermt is als je deze meeneemt. Ga je het toetsenbord gebruiken voor het typen van bijvoorbeeld een document of mail, dan klap je het Smart Keyboard gemakkelijk uit en ga je direct aan de slag. Soms heb je het toetsenbord niet nodig, zoals bij het kijken van een film of documentaire. Dan klap je het dunne toetsenbord achter iPad Pro, zodat je een stabiele kijkpositie creëert.

Sneller, nauwkeuriger en efficiënter werken

Dit Apple toetsenbord zorgt ervoor dat je niet gehele documenten hoeft te typen op het touchscreen-toetsenbord van iPad Pro zelf. Zo heeft het Smart Keyboard veerkrachtige toetsen zonder onderliggende ruimte. Dit voorkomt ophopingen van stof en kruimels. Tevens kun je met dit Apple toetsenbord allerlei handige shortcuts toepassen. Zo maak je tekst met toetsencombinaties vet, cursief of onderstreept. Ook kun je gemakkelijk tekst kopiëren, knippen en plakken en je werkbalk aanpassen in verschillende apps, zodat je altijd bijpassende tools bij de hand hebt.

Smart Connector

Het enige wat je hoeft te doen, is het bevestigen van de magnetische strip van het Keyboard aan de Smart Connector van iPad Pro. Deze drie puntjes aan de zijkant van iPad Pro, voorzien het dunne toetsenbord van stroom. Daarnaast zorgt deze aansluiting voor een stabiele verbinding wat het dataverkeer met iPad regelt, zonder het gebruik van bluetooth. Zo heb je geen laders of batterijen nodig voor dit toetsenbord. Klik ‘m vast en iPad Pro ziet direct dat je een Smart Keyboard gebruikt, koppel ‘m los en het touchscreen-toetsenbord zal weer opduiken.

Duurzaam materiaal, voor langdurig werken

Het lichte en dunne Smart Keyboard voor 10,5-inch iPad Pro is gemaakt van slijtvast materiaal. Het materiaal is met een laser bewerkt om de toetsen te vormen, zonder dat er onderliggende ruimte onder te toetsen zit. Dit voorkomt ophoping van vuil en stof onder het toetsenbord. Deze sterke stof zorgt tevens ook voor veerkracht van de toetsen. Als fijne bijkomstigheid is de toplaag van het toetsenbord afgewerkt met een waterafstotende coating.

Apple Smart Keyboard iPad Pro 10,5-inch – NL lay-out kopen bij Amac

Koop jij het Apple Smart Keyboard voor iPad Pro 10,5 inch online bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om het toetsenbord voor iPad Pro gratis op te halen in één van onze Amac Stores.

open box

Open Box producten

Producten waar een wit ‘Open Box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open Box producten zijn door onze technische dienst volledig gecontroleerd en goedgekeurd.

Schaf je een Open Box model aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op Open Box producten zit 1 jaar beperkte garantie* en kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open Box producten (en/of de verpakking ervan) kunnen, door gebruik, licht beschadigd zijn. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs; de geldende van/voor bedragen staan onder de producten in onze webshop.

*Amac geeft je op 'open box' Apple producten altijd één jaar verkopersgarantie voor aankopen gedaan door consumenten. Deze verkopersgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijk geldende garantiebepalingen en is een minimum termijn. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om AppleCare aan te schaffen voor een open box Apple product.

Lees meer over de Amac garantie voorwaarden.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeDEMO-MPTL2N/A
ToetsindelingNederlands (QWERTY)
VerbindingSmart Connector
MerkApple
KleurZwart
Accessoire geschikt vooriPad 10,5-inch Air / Pro
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken