Menu

Apple USB kabel

 • Apple
 • USB-A naar Lightning
 • 0.50 meter
 • Opladen en synchroniseren
 • Symmetrisch ontwerp
 • 50 cm lang
€ 25,00
per maand € 1,21
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
€ 25,00
per maand € 1,21

Apple USB kabel

Met de 50cm lange Lightning naar USB 2.0-kabel van Apple kun je je iPhone, iPad of iPod met lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om op te laden of te synchroniseren. Daarnaast kan hij gebruikt worden om aan te sluiten op een lichtnetadapter.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeME291ZM/A
MerkApple
KleurWit
Lengte0,5 meter
ConnectorsLightning, USB 2.0
Accessoire geschikt vooriPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro , iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone X(s), iPhone Xr, iPhone Xs Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6(s) Plus, iPhone 6(s), iPad mini 4/5, iPad mini 1/2/3, iPad 10,5-inch Air / Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2021), iPad (2020), iPad (2019), iPad (2018), iPad (2017), iPad 4, iPad 1/2/3/ gen., AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro
Geschikt vooriPhone, iPad en iPod met Lightning Connector
In de doos

Apple Lightning-naar-USB-kabel (0,5 m)

Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

 1. Apple kabel
  Beoordeling
  60%
  Goed geholpen door dane in de winkel. Vriendelijk en behulpzaam. Het is en blijft een Apple kabel, hopelijk gaat deze wat langer mee.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Niet zomaar een kabel
  Beoordeling
  100%
  In de doos:
  De kabel zit in een zeer compact doosje. Het doosje zelf is de typische Apple stijl. In de doos zitten enkele documenten en de kabel zelf. De kabel zit zeer netjes opgerold in het doosje.

  De kabel:
  Een groot voordeel aan de Lightning kabel is dat het niet uitmaakt in welke richting je de kabel insteekt. Je kent het vervelende probleem van een gewone USB kabel wel. Dit probleem heb je dus niet met de Lightning kabel. 50 cm is een gemakkelijk formaat om overal een kabel mee naar toe te nemen. Qua snelheid is er niet zo héél veel verschil ten opzichte van de oude 30-pins kabel. Wat natuurlijk wel opvalt, is dat de plug veel compacter is als de 30-pins kabel.

  Conclusie:
  Wil je een extra kabel om overal mee naar toe te nemen, of gewoon een extra kabel voor in huis. Dan is deze kabel van 50cm meer als voldoende. Als je echter vindt dat 50cm te kort is dan kan je kiezen voor een kabel van 1m of 2m. Na veel gebruik kan de kabel vuil worden, dit is gemakkelijk te af te vegen met een natte doek.

  Gereviewd door

  Gepost op