Terug naar overzicht

Alles voor de wintersport

De ultieme accessoires voor de wintersport

Ga je binnenkort op wintersportvakantie en wil je non-stop gebruikmaken van jouw iPhone of ander Apple-apparaat? Dan zit je goed bij Amac. Op deze pagina vind je namelijk allerlei onmisbare Belkin-accessoires voor tijdens de skivakantie of de reis ernaartoe!

Accessoires voor onderweg
Om te beginnen vind je op deze pagina allerlei accessoires voor als je onderweg bent naar jouw bestemming. Daarbij is een autolader met meerdere USB-poorten vooral handig wanneer jij en je bijrijder(s) jullie iPhone of iPad willen opladen. Of wat dacht je van een standaard waarmee je jouw iPhone of andere smartphone zowel verticaal als horizontaal in kunt vastzetten? Ideaal wanneer je de iPhone gebruikt voor navigatie, of wanneer jouw vrienden of kinderen op de achterbank naar een film of serie willen kijken. Ook bieden wij diverse adapters en splitters, waarbij je bijvoorbeeld met één kabel jouw iPhone oplaadt en met de ander deze aansluit aan jouw autoradio.

Gebruik je iPhone op de piste
Naast handige reisaccessoires vind je hier natuurlijk ook een selectie van accessoires voor op de piste of in het chalet! Als je tijdens het skiën of snowboarden graag naar muziek luistert of ontelbare foto’s of toffe actievideo’s wilt maken, dan wil is een lege iPhone-batterij jouw grootste vijand. Met een powerbank van Belkin voorkom je dat probleem, waardoor je van ’s ochtends vroeg op de piste tot aan ’s avonds laat in een après-skicafé volop gebruikmaakt van jouw iPhone. Ook is een stevige iPhone-case van Belkin een onmisbare reisaccessoire. Hiermee kun je er zeker van zijn dat jouw iPhone een ongelukje of valpartij op de piste overleeft!

Wintersportactie bij Amac!
Dus ga je in het wintersportseizoen van 2018-19 lekker skiën of snowboarden met je vrienden of familie? En wil je goed voorbereid zijn voor jouw skivakantie en de weg ernaartoe? Maak dan gebruik van onze wintersportactie en bestel hier al jouw reisaccessoires met korting! Jouw bestelling wordt altijd gratis thuisbezorgd​ of kun je gratis ophalen in één van onze ​50 Stores.