Menu

Osmo Genius Starter Kit

  • Vijf spellen
  • Digitaal en fysiek leren
  • Leren en spelen
  • Leren op de iPad


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

€ 119,95
per maand € 5,82
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
€ 119,95
per maand € 5,82

Osmo Genius Starter Kit

De Osmo Genius Starter Kit is de perfecte plek om te beginnen met leren terwijl je speelt! Vijf digitale spellen breken de digitale barrière en helpt je kind te leren door de digitale en echte wereld te combineren. Je kind speelt en Osmo ziet en reageert op elke zet.

Tangram puzzel

Een tijdloze puzzel in een digitaal jasje. Een tangram puzzel helpt bij het ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht en het oplossen van visuele problemen.

Woorden

Hoe meer hoe beter! Speel alleen of met het gezin met meer dan 150 afbeeldingen van dieren, objecten en meer die waarvan je de naam leert spellen. Hiernaast kunnen jij en andere gebruikers ook zelf woord albums maken en delen! Zo is er oneindig veel materiaal!

Newton

De natuurkunde ontmoet creativiteit en analytisch denken! In meer dan 60 levels waar in je steeds meer uitgedaagd wordt begeleid je vallende ballen naar doelgebieden. Je kunt spelen met een pen en papier, of letterlijk elk ander voorwerp!

Meesterwerk

Maak een foto en Osmo verandert het in een weergave van perfecte lijnen die je kunt overtekenen. Wanneer de hele tekening klaar is kan je automatisch een time-lapse video delen van de tekening!

Getallen

Real-time feedback helpt kinderen te leren op een stressvrije manier. Elk probleem is op meerdere manieren op te lossen zodat de creativiteit los kan gaan. Leer rekenen als de beste in no-time!

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
Artikelcode901-00013
MerkOsmo
KleurWit
MateriaalPlastic
Meegeleverde software

MyOsmo app, te downloaden in de App Store

Accessoire geschikt vooriPad mini 6, iPad mini 4/5, iPad mini 1/2/3, iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro (2018-2022), iPad Air (2020/2022), iPad 10,5-inch Air / Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2022), iPad (2021), iPad (2020), iPad (2019), iPad (2018), iPad (2017)
Geschikt voorNiet compatibel: nieuwe iPad-modellen uitgebracht in de herfst van 2022 (compatibiliteit komt later in 2023: iPad 10e generatie, iPad Pro 11" (4e generatie) en iPad Pro 12,9" (6e generatie)) Compatibel: alle andere iPads behalve iPad Generation 1 - 4 en iPad Mini 1
In de doos
  • Osmo iPad standaard
  • iPad camera adapter
  • Fysieke componenten voor alle vijf spellen
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken