Terug naar overzicht

Xtorm

Xtorm

Xtorm

De Xtorm laders doen dienst als draagbare accu voor je iPhone, iPad of iPod. Wanneer je onderweg bent en zonder batterij komt te zitten, sluit je jouw Xtorm lader aan op je device en kan je weer uren vooruit.

Mobiele laders

De Xtorm laders doen dienst als draagbare accu voor je iPhone, iPad of iPod. Wanneer je onderweg bent en zonder batterij komt te zitten, sluit je jouw Xtorm lader aan op je device en kan je weer uren vooruit. Met de laders van Xtorm ben je niet meer afhankelijk van netstroom. De compacte laders zelf zijn allemaal oplaadbaar door middel van een USB-verbinding, wat je gemakkelijk thuis doet voordat je op pad gaat. De laders van Xtorm zijn dus ideaal voor onderweg, op reis of dagelijks gebruik.

Xtorm

Xtorm is dé fabrikant op het gebied van innovatieve stroomoplossingen voor dagelijks gebruik. Xtorm is opgericht met de visie dat vandaag de dag steeds meer mobiele apparaten op de markt komen, die allemaal stroom nodig hebben. Om een bijdrage te leveren aan het milieu, ontwerpen zij duurzame en innovatieve solar- en stroomoplossingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.