Terug naar overzicht

Brydge

Satechi

Over Brydge

Brydge maakt innovatieve technologische accessoires waarmee de ultieme mobiele of desktop setting kan worden gecreëerd. Ze sluiten naadloos aan bij het device waar ze voor bedacht zijn, hebben een verbluffend design en zijn gemaakt van de beste en meest hoogwaardige materialen.

Bekijk alles

Brydge iPad toetsenbord

Brydge iPad toetsenbord

Breng de iPad naar een hoger niveau in combinatie met een draadloos toetsenbord van Brydge en creëer zo het ultieme mobiele device. Ze hebben een prachtige bijpassende aluminium behuizing en zijn uitgerust met alle functietoetsen die je mag verwachten en waarbij de back-light functie natuurlijk niet ontbreekt.

Bekijk alles

Brydge iPad Pro+ toetsenbord

Op zoek naar het meest ultieme draadloze toetsenbord voor een iPad Pro, inclusief een ingebouwd trackpad met native multi-touch ondersteuning? Kies dan voor de Brydge Pro+. Bij dit toetsenbord wordt ook een en magnetische snap-on cover geleverd waarmee de achterzijde van de iPad Pro volledig in stijl wordt beschermd.

Bekijk alles

Brydge MacBook Vertical Docks

De gestroomlijnde Brydge Vertical Dock maakt het mogelijk om een MacBook (met Thunderbolt ™ 3 aansluitingen) in een handomdraai zeer compact verticaal op een bureau te plaatsen voor bijvoorbeeld gebruik met een groter beeldscherm. Zo wordt essentiële ruimte op een vol bureau bespaard. Iedere dock is voorzien van twee Thunderbolt ™ 3 aansluitingen voor het aansluiten van een beeldscherm en de stroomvoorziening.

Bekijk alles