Menu

Lume Cube Creative Lighting Kit

 • Goede belichting tijdens het vloggen/ filmen
 • Kleurenfilters meegeleverd
 • Veelzijdig product


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 149,95
€ 99,95
per maand € 4,85
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Lume Cube Creative Lighting Kit

De Creative Lighting Kit van Lume Cube bevat alles wat je nodig hebt om professionele content te maken met je iPhone. De kit bestaat uit de waterproof, heldere Lume Cube LED-kubus die zo klein is dat hij in je zak past. Daarnaast bevat de kit een Modification Frame met 3 LEE diffusors, twee oranje gels, een Diffusion Bulb en een smartphone clip. Of je nu foto's of video's wilt maken, een vlog opneemt of de perfecte selfie wilt maken, met deze kit heb je alles bij de hand wat je nodig hebt!

Eenvoudig te bevestigen accessoires

De gels en diffusors van Lume Cube zijn supersnel en gemakkelijk te bevestigen en weer los te halen, zodat je snel kunt wisselen wanneer je dat wil. De Modification Frames klik je op de Lume Cubes. Deze zijn uitgerust met magneetjes, evenals alle diffusors en gels. Met deze magneetjes klik je de modifiers en gels snel op het Modification frame. Door het gebruik van de magneetjes zijn de modifiers en gels bovendien te stapelen, zodat je bijvoorbeeld ook je licht tegelijk kunt kleuren én vormen.

Licht voor je smartphone, GoPro én dslr

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje van 4 x 4 x 4 cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je digitale (slr-)camera, je GoPro of willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeLC-CLKINT11
MerkLume Cube
KleurZwart
Afmetingen4 x 4 x 4 cm
Gewicht60 gram
Accessoire geschikt vooriPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro , iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020/2022), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone X(s), iPhone Xr, iPhone Xs Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6(s) Plus, iPhone 6(s)
Geschikt voorAlle smartphones, actioncams, drones etc.
In de doos
 • Single Black Lume Cube
 • Light-House + 3 LEE Filter Diffusors
 • 2 CTO Warming Gels (Level 1 & 2)
 • Een Diffusion Bulb voor zachter licht
 • Een aluminum Smartphone Clip
 • Service & garantie

  Lees meer over Amac garantie.

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

  Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

  Meer specificaties
  Minder specificaties

  Reviews

  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken
  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken