Menu

Logitech MX Keys voor Mac

 • Logitech
 • Nederlands (QWERTY)
 • Draadloos
 • Gemaakt voor comfort
 • Slimme verlichting
 • Oplaadbaar via USB-C


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 109,95
€ 99,95
per maand € 4,59
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.
Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 109,95
€ 99,95
per maand € 4,59

Logitech MX Keys voor Mac

Maak kennis met MX Keys – de key tot succes in je volgende grote project. Dit is het eerste MX-toetsenbord dat is ontworpen voor creatieven en ontwikkeld voor programmeurs. Als je het kunt bedenken, kun je het onder de knie krijgen. De Perfect Stroke-toetsen kunnen bogen op de expertise die Logitech over tientallen jaren heeft opgebouwd, zodat elke toetsaanslag vloeiend, natuurlijk en nauwkeurig is. 
De concave toetsen volgen de vorm van je vingertoppen en de geronde randen, onder andere op de rechthoekige Enter-toets, geven goede feedback, ongeacht waar je de toets raakt. Elke toets is voorzien van een matte toplaag zodat je vingers moeiteloos over het oppervlak glijden.

Comfort met indrukwekkende stabiliteit

Typ vol vertrouwen op een toetsenbord dat is gemaakt voor stabiliteit en precisie.
Verbeterde toetsstabiliteit zorgt voor gereduceerd geluid en optimaal reactievermogen zodat je elke toetsaanslag voelt, maar niet hoort. En het gehele frame van MX Keys wordt bijeengehouden door één enkele metalen plaat - voor een opmerkelijk solide constructie die nooit over je bureau glijdt.

Slimme verlichting slimmer gemaakt

Afstandssensors detecteren je handen en verlichten het toetsenbord op het moment dat je vingers dichterbij komen. Wanneer je je bureau verlaat, gaat de toetsverlichting langzaam uit om stroom te besparen voor momenten van inspiratie.
De intensiteit van de verlichting past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan, of kan handmatig worden ingesteld.

Oplaadbaar via USB-C

MX Keys gaat volledig opgeladen maximaal 10 dagen mee, of maximaal 5 maanden als de verlichting is uitgeschakeld.1Batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden Gebruik de USB-C-oplaadkabel om even bij te laden.

Wat is het verschil met de Logitech MX keys?

De Mac variant is speciaal ontwikkeld voor Apple Mac computers. Dit kenmerkt zich door de Command en Option-toets links en rechts naast de spatie balk. Daarnaast is de Mac variant in een andere kleuren samenstelling beschikbaar. Zo is de Mac versie licht-grijs en is de Mac/Windowsversie anthraciet-grijs.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
Artikelcode920-009558
ToetsindelingNederlands (QWERTY)
VerbindingDraadloos
MerkLogitech
KleurZwart
Afmetingen131,63 mm x 430,2 mm x 20,5 mm (H x B x D)
Gewicht810 gram
VoedingUSB-C-oplaadbaar. Gaat volledig opgeladen 10 dagen mee of 5 maanden met verlichting uit
Systeemvereisten
 • Vereist: Vrije USB-poort

 • macOS 10.15 of later

Bluetooth

Accessoire geschikt vooriPad 12,9-inch Pro, iPad 11-inch Pro, iPad 10,5-inch Air / Pro, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini
In de doos
 • MX Keys voor Mac Toetsenbord
 • Unifying-ontvanger
 • USB-C oplaadkabel (USB-C naar USB-C)
 • Handleiding
 • Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

  Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Garantie & voorwaarden.

  Meer specificaties
  Minder specificaties

  Reviews

  1. prima toetsenboard
   Beoordeling
   100%
   Ook de MX keys for Mac. Tikt fijn en is is hoger dan Apple's Magic Keyboards (vind ik juist fijn). Inderdaad van plastic, maar achterplaat is meter en buigt absoluut niet door.

   Werkt niet via USB-C kabel (alleen opladen), en met FileVault aan werkt Apple's bleutooth nog niet in low energy modes, dus geen connectie via Bluetooth mogelijk (BLE driver wordt na inloggen pas geladen door macos). Bij connectie via Bluetooth is batterijstatus te zien.

   M.i. fijner dan Magic Keyboard, maar onhandig dat je niet via Bluetooth en Filevault aan, kan inloggen (dat geldt voor alle randapparatuur dat BLE modus eist).

   Gereviewd door

   Gepost op

  2. op zich ok toetsenbord
   Beoordeling
   60%
   toetsenbord werkt prima. je kunt schakelen tussen verschillende macs en/of iPads (max 3) en dat is echt handig. verder een paar nadelen:
   - gekocht als vervanging voor het bedrade apple keyboard. in vergelijking daarmee is dit toetsenbord Niet van echt alumininium maar van metaalgekleurd plastic. het toetsenbord buigt dus wel degelijk door.
   - De volledige functionaliteit krijg je pas als je een app installeert die volledige toegang wil tot al je adressen, tot je cloud omgeving, en alles op je computer. dat is echt nergens voor nodig, zeker als je bedenkt dat die zogenaamde "extra' functionaliteit werkelijk minimaal is.
   - opladen gaat alleen met USB-C. de meegeleverde kabel is USB-C aan beide kanten
   - op geen enkele wijze is te zien hoeveel batterij-% er nog over is (bij apple toetsenbord en muis zie je dat meteen in het bluetooth menu), zelfs niet met die veelgeroemde app voor extra functionaliteit. je moet dus maar gewoon wachten tot het toetsenbord uitvalt.
   zou ik hem nog eens kopen? nee.

   Gereviewd door

   Gepost op

  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Utrecht Mariaplaats
  Mariastraat 38
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken
  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Utrecht Mariaplaats
  Mariastraat 38
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken