Menu

Eve MotionBlinds Upgrade Kit

 • Zelfstandige schema’s
 • Stembediening via Siri
 • Scenario’s
 • Oplaadbare batterij
 • Bluetooth en Thread
 • Totale gegevensprivacy


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 199,00
€ 189,00
per maand € 9,16
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 199,00
€ 189,00
per maand € 9,16

Eve MotionBlinds Upgrade Kit

Upgrade je bestaande jaloezieën met de Eve MotionBlinds Upgradekit en geniet van het gemak van slimme zonwering met minimale kosten en impact op het milieu. Stuur je zonwering aan via app of Siri, of stel eenvoudig schema's in die je zonwering automatiseren zodat ze in jouw dagelijkse routine passen. 


Met de bekroonde Eve MotionBlinds-upgradekit kun je je jaloezieën moeiteloos en duurzaam slim maken – de Eve MotionBlinds-motor schuift in de buis van jouw bestaande jaloezie en vervangt het bestaande kettingmechanisme. De meegeleverde beugels zorgen voor een snelle en stabiele wandmontage.


Behalve Bluetooth ondersteunt de Eve MotionBlinds Upgradekit ook Thread. Deze zelfherstellende mesh-netwerktechnologie maakt je smart home responsiever, robuuster en vergroot het bereik – door gebruik te maken van de Thread Border Router-functionaliteit die is ingebouwd in jouw HomePod (2e generatie), HomePod mini of Apple TV (2e gen. / 3e gen. 128 GB).


Eve MotionBlinds Upgradekit is uitgerust met Apple HomeKit-technologie en biedt uitstekend gebruiksgemak en geavanceerde beveiliging. Eve MotionBlinds Upgradekit is snel op te zetten en vereist geen bridge.


En het grootste voordeel van alle Eve-accessoires is dat ze jouw privacy beschermen: Eve verzamelt geen persoonlijke gegevens en er is geen Eve-cloud, dus je gegevens blijven altijd privé. De lokale intelligentie zorgt ervoor dat alle verwerking op de Eve-accessoires zelf gebeurt en dat ze rechtstreeks met jouw iPhone, iPad of woninghub communiceren zonder cloud of bridge.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeN003460
MerkEve
KleurWit
Afmetingen635 x 50 x 50 mm
Eigenschappen
 • Geniet van het gemak van slimme zonwering: upgrade je bestaande jaloezieën en stuur ze eenvoudig aan via app of Siri.
 • Stel moeiteloos schema's in op Eve MotionBlinds die je jaloezieën automatisch openen en sluiten volgens jouw dagelijkse routine - onafhankelijk van iPhone en thuisnetwerk.
 • Vergroot de energie-efficiëntie in jouw woning duurzaam.
 • Gebruik scènes om alle jaloezieën en andere Apple HomeKit-compatibele apparaten tegelijkertijd aan te sturen. Met HomePod mini, HomePod of Apple TV als thuishub stuur je de zonwering zowel thuis als onderweg aan.
 • Eenvoudige installatie: De motor van de Eve MotionBlinds Upgradekit schuift in de buis van jouw bestaande gordijn en vervangt het bestaande kettingmechanisme.
 • Sluit zich automatisch aan bij jouw Thread-netwerk – Thread is een zelfherstellend mesh-netwerk dat jouw smart home responsiever, robuuster en betrouwbaarder maakt. 
 • Compatibel met Apple HomeKit voor buitengewoon gebruiksgemak en geavanceerde beveiliging.
 • Complete privacy: Geen Eve-cloud, geen registratie, geen tracking. Lokale intelligentie en directe communicatie zonder bridge of cloud.
Domotica platformApple Homekit
VoedingIngebouwde oplaadbare batterij (USB-C)/ Bluetooth Low Energy, Thread
Montage optiesWandmontage
Geschikt voor
 • iPhone of iPad met de nieuwste versie van iOS/iPadOS
 • Voor de automatische bediening van dit HomeKit-accessoire op afstand heb je een HomePod of een Apple TV (4e generatie of hoger) als woninghub nodig
 • In de doos

  Eve MotionBlinds-motor met ingebouwde oplaadbare batterij en trekkoord, retrofit crown, aandrijfstekker, afsluitstekker, beugelset en afsluitingen in wit, Snelstartgids

  Service & garantie

  Lees meer over Amac garantie.

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

  Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

  Meer specificaties
  Minder specificaties

  Reviews

  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken
  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken