Menu
Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
€ 85,00

Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W

De handige 45Watt Apple adapter voor je MacBook Air. Door de magnetische aansluiting wordt een stevige verbinding tot stand gebracht, die loslaat als er te veel kracht op het snoer komt te staan. Zo zal je MacBook Air nooit door het snoer worden meegetrokken en vallen. De adapter is voorzien van een led-lampje om de voortgang van het laadproces weer te geven.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeMD592Z/A
MerkApple
KleurWit
Accessoire geschikt voorMacBook Air
Geschikt voorMacBook Air 11 en 13 inch (medio 2012 of later). MacBook Air medio 2011 of eerder gebruikt de Magsafe 1 adapter.
ConnectorsMagSafe 2 - lichtnetadapter (45 W)
In de doos

Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W

Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Garantie & voorwaarden.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

 1. Koop gewoon een goede oplader
  Beoordeling
  100%
  Nog even getwijfeld of ik niet zo'n 20 euro ding zou kopen. Maar de kans op teveel stroom richting je dure mac is echt zonde. Hier kan ik weer een tijd mee verder. Top service van Amac!

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Doet wat hij moet doen
  Beoordeling
  100%
  Blij dat het probleem die mijn laptop had bij de lader lag en niet bij de laptop. Ben blij dat ik nu weer een betrouwbare originele lader heb.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Kabeltje kapot, hele apparaat vervangen
  Beoordeling
  60%
  Helaas is na 4 jaar het kabeltje kapot en moet je voor een kleine 90 euro een nieuwe oplader kopen. Maar ja, je hebt voor dat geld dan wel het genot van het uitpakken ;-)

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. Super oplader
  Beoordeling
  100%
  Deze oplader geeft je laptop weer super energie.

  De klantvriendelijke en service gerichte verkoper heeft het juiste advies afgegeven

  Gereviewd door

  Gepost op

Bekijk alle reviews
Minder reviews