Menu
Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
€ 85,00

Apple MagSafe Power Adapter

Met de Apple MagSafe-lichtnetadapter voorzie je je 15- of 17-inch MacBook Pro (model 2012 of eerder) van stroom. Met een extra MagSafe Power adapter ben je thuis, op het werk of op reis altijd voorzien van juiste stroomkabel. De Portable Power Adapter is voorzien van de MagSafe Connector een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel loskomt als er teveel druk op komt te staan.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeMC556Z/B
Vermogen85W
MerkApple
KleurWit
Accessoire geschikt voorMacBook Pro
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

 1. Good
  Beoordeling
  100%
  Working well.

  Gereviewd door

  Gepost op