Menu

Eufy by Anker Solocam 2K S230 - met zonne-energie en zaklamp

 • Eenvoudig te instaleren
 • Full HD
 • Nachtzicht
 • Lange batterijduur
 • AI persoondetectie
 • Stemassistent
 • Weerbestendig *IP67*


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

€ 169,00
per maand € 8,19
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
€ 169,00
per maand € 8,19

Eufy by Anker Solocam 2K S230 - met zonne-energie en zaklamp

Beschermt jou, je gezin en je privacy

Elk eufy Security-product is ontworpen om ervoor te zorgen dat je beveiligingsgegevens privé blijven. Geniet van het veilige gevoel dat je een beveiligde kopie hebt van alle gebeurtenissen rondom je huis.

Vind je ideale helderheid:

Pas de helderheid en kleurtemperatuur van de schijnwerper aan op basis van je ruimte.

Eenvoudig te installeren:

Het duurt slechts enkele minuten om de houder te installeren met een boormachine en het meegeleverde pakket schroeven. Er zijn geen draden of snoeren benodigd.

Begroet gasten:

Praat met mensen die langskomen—uitgenodigd of niet—en hoor hun reactie in realtime tot op 8 meter afstand via de tweerichtingsaudio van de SoloCam S40.

Slimme integratie:

Verbind de SoloCam S40 met de Google Assistent of Alexa voor volledige handsfree controle over je thuisbeveiliging.

Klaar voor alle seizoenen:

De SoloCam S40 kan vrijwel alles aan, wat Moeder Natuur ook brengt. De camera is met IP67-certificering bestand tegen regen, ijzel en sneeuw.

'Hé Alexa, zet de spotlight aan'

Voeg de SoloCam S40 via Alexa of de Google Assistent toe aan de configuratie van je slimme woning om in de gaten te houden wat er gebeurt door het simpelweg te vragen.

Eenvoudig te installeren

Je hoeft geen dure aannemer te bellen. Het duurt slechts 10 minuten om de SoloCam S40 te installeren. Schroef de houder waar je maar wilt vast dankzij het draadloze ontwerp en klik de camera vervolgens op zijn plaats.

Verboden zones

Maak aangepaste activiteitszones om de meest cruciale delen van je huis te bestrijken. Je ontvangt alleen waarschuwingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd binnen de aangewezen zone.

Minder valse waarschuwingen

De geavanceerde en intelligente functie voor het detecteren van personen van de SoloCam S40 zorgt ervoor dat je alleen wordt gewaarschuwd wanneer er een persoon wordt gedetecteerd en niet wanneer de hond van de buren of een bewegende boomtak wordt gedetecteerd.

Beveiliging met een snapshot

De SoloCam S40 verzendt zodra deze een bezoeker detecteert direct een snapshot naar de eufy Security-app op je telefoon.

Een verblindende herinnering

Wanneer je een verdachte persoon buiten je huis ziet, is er geen tijd te verliezen. Laat het alarm van 90 dB afgaan en laat de schijnwerper flitsen, rechtstreeks vanaf je telefoon, zelfs als je een avondje uit bent.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeT81243W1
MerkEufy
KleurWit
Afmetingen5 x 11,4 x 5 cm (h x b x d)
MateriaalKunststof
Type elementCamera
Eigenschappen
 • Beschermt jou, je gezin en je privacy
 • Elk eufy Security-product is ontworpen om ervoor te zorgen dat je beveiligingsgegevens privé blijven. Geniet van het veilige gevoel dat je een beveiligde kopie hebt van alle gebeurtenissen rondom je huis.
 • Vind je ideale helderheid: pas de helderheid en kleurtemperatuur van de schijnwerper aan op basis van je ruimte.
 • Eenvoudig te installeren: het duurt slechts enkele minuten om de houder te installeren met een boormachine en het meegeleverde pakket schroeven. Er zijn geen draden of snoeren benodigd.
 • Begroet gasten: praat met mensen die langskomen—uitgenodigd of niet—en hoor hun reactie in realtime tot op 8 meter afstand via de tweerichtingsaudio van de SoloCam S40.
 • Slimme integratie: verbind de SoloCam S40 met de Google Assistent of Alexa voor volledige handsfree controle over je thuisbeveiliging.
 • Klaar voor alle seizoenen: de SoloCam S40 kan vrijwel alles aan, wat Moeder Natuur ook brengt. De camera is met IP67-certificering bestand tegen regen, ijzel en sneeuw.
 • Altijd stroom met zonne-energie: het dagelijkse zonlicht is voldoende om de SoloCam S230 continu van stroom te voorzien en je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het vervangen van de batterij. En wanneer de zon ondergaat, zorgt de ingebouwde batterij ervoor dat de camera niet zonder stroom komt te zitten.*
 • Verlicht de nacht: de ultraheldere schijnwerper van 600 lumen schakelt in zodra er beweging wordt gedetecteerd en werpt een licht op ongewenste gasten, terwijl het kleurennachtzicht in het donker details naar voren brengt tot op 8 meter afstand.
 • Het zit hem in de details: leg elke gebeurtenis rond je huis vast in ultraheldere 2K-resolutie.
 • Geen verborgen kosten: de SoloCam is een eenmalige aankoop. Er zijn geen maandelijkse kosten of verborgen kosten. Alles gebeurt op het apparaat voor volledige veiligheid en transparantie.
 • Relevante opnamen: de ingebouwde AI zorgt ervoor dat de SoloCam S230 alleen opneemt wanneer er personen aanwezig zijn en niet wanneer er dieren aanwezig zijn.
Domotica platformAmazon Alexa, Google Home
Ondersteunde apps
 • Google Assistent
 • Amazon Alexa
 • In de doos
  • Eufy Security SoloCam S40
  • USB-C-oplaadkabel
  • Schroefbevestiging
  • Schroefpakket
  • Snelstartgids

   

  Service & garantie

  Lees meer over Amac garantie.

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

  Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

  Meer specificaties
  Minder specificaties

  Reviews

  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken
  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken