Terug naar overzicht

Beveiligingssystemen

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Beveiligingssysteem kopen bij Amac

Bekijk en vergelijk alle manieren waarop jij jouw huis kan beveiligen. Jouw bestelling wordt altijd gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Alarminstallatie in jouw huis

Wanneer je van huis gaat, wil je dat met een gerust gevoel doen. En ook wanneer je thuis bent, wil jij je veilig voelen. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door middel van smart home-producten. Door deze producten in jouw huis te integreren combineer je technologie en diensten, met als doel een betere kwaliteit van wonen en leven.

Je huis veiliger en comfortabeler maken is eenvoudiger dan je denkt. Een draadloos alarmsysteem in huis plaats je ter preventie van bijvoorbeeld inbraken. Dit systeem kun je zowel vanuit huis als van een afstand aansturen. Allemaal vanaf je iPhone, iPad of Apple Watch. Tevens krijg je een melding op jouw device wanneer het alarm afgaat. Breid het systeem uit met een rookmelder, bewegingsmelder en raam/deur sensor voor optimale veiligheid. Wil je weten wie er voor de deur staat? Dan kan je een bewakingscamera plaatsen die de gezichten van bezoekers herkent. Kortom: met een beveiligingssysteem heb jij altijd de controle over jouw huis.

Draadloos alarmsysteem

Of je nu thuis, onderweg of op vakantie bent, jouw huis moet veilig zijn. De veiligheid van jou en jouw spullen is nou eenmaal van groot belang. Met een alarmsysteem bescherm jij jouw eigendommen en word je gewaarschuwd bij inbraakpogingen. Tevens werkt een alarm zowel preventief als bij een werkelijke poging tot inbraak. Wanneer het alarm geactiveerd wordt zal er naar alle vooraf ingestelde contactpersonen een notificatie gestuurd worden, zodat je zo snel mogelijk actie kunt ondernemen en de veiligheid kunt waarborgen. Smanos heeft een draadloos alarmsysteem, waarbij je niet zit met draden die je hoeft weg te werken. Het systeem is modulair, waardoor je er diverse accessoires aan toe kan voegen. Denk aan een bewegingsmelder, raam/deur sensoren en een rookmelder. Met een alarminstallatie verlaat je jouw huis met een gerust gevoel.

Beveiligingscamera

Ben je niet op zoek naar een alarminstallatie, maar wil je wel zien wie er bij jou in de huiskamer zit of voor de deur staat? Dan kun je camerabewaking kopen. Het is aan jou om het camerasysteem te plaatsen waar jij wilt, voor optimale veiligheid plaats je natuurlijk camera’s op meerdere locaties. Met camera beveiliging gaat er geen alarm af, maar kan je wel te allen tijde zien wie zich in de door jou uitgekozen ruimte bevindt. Daarbij zal de camera de desbetreffende gezichten in de ruimte herkennen of als nieuw persoon signaleren. De beelden van de camera zijn altijd live te volgen of terug te kijken op jouw device.