Onze top 5 kerstcadeaus bij Amac!

door Dominic Overdijkink

door Dominic Overdijkink

It’s that most wonderful time of the year: Kerst! Bij kerst hoort natuurlijk lekker eten, het samen zijn met familie of vrienden en vaak ook de leukste cadeaus. Daarom hebben wij voor jou onze vijf favoriete kerstcadeaus op een rijtje gezet voor iedere Apple-fan!

Sphero Mini

Een van onze absolute favorieten is de Sphero Mini. Was je vroeger fan van radio bestuurbare auto’s, dan is dit een must-have. De Sphero Mini is een kleine robot bal die je met je iPhone kan besturen, en met de Sphero app geeft dit je de mogelijkheid allerlei minigames te spelen. Hij wordt standaard geleverd met een aantal kleine bowling kegels en oranje pionnen. Hier kun je een potje bowlen met vrienden of je eigen parkour maken.

Naast je iPhone kan je Sphero Mini ook met je gezicht besturen. Je kan bijvoorbeeld lachen of fronsen om de bal naar voren of achteren te bewegen, en je hoofd opzij doen om links en rechts te sturen.

Mocht je meer willen doen met Sphero Mini, dan kun je ook voor de ‘Activity Kit’ kiezen. Deze bevat maar liefst vijftien verdere spellen om te ontdekken met je Sphero Mini. Pas wel op als je katten hebt, want voor je het weet zit je dierenvriend ook achter deze vrolijke bal aan!

Fotogallerij

Ember mok

Met de huidige kou is iedereen natuurlijk erg blij met een kop thee, koffie of warme chocomel op de bank. Het nadeel van de huidige kou is alleen dat je warme drankje bijzonder snel afkoelt. De slimme mok van Ember brengt daar verandering in. Deze temperatuur van deze 295 ml mok is namelijk exact in te stellen naar hoe heet jij je drankje wilt drinken. De Ember mok kan deze temperatuur vervolgens anderhalf uur lang vasthouden. Op die manier is koude koffie of thee dus verleden tijd!

Hidrate Spark Pro

Nog eentje in het rijtje van mokken en bekers: de Hidrate Spark Pro. In onze blog over gezondheid kwam deze al eens aan bod. Deze slimme drinkfles meet precies hoeveel water je op een dag drinkt, en kan ook aangeven wanneer het weer tijd is voor een slok. Daarmee is dit het perfecte gezonde cadeau voor onder de kerstboom!

Apple Watch

Erg voor de hand liggend, maar daarom niet minder waar: de Apple Watch. Ook over Apple Watch hebben we al eerder blogs geschreven, maar het is een echt verlengstuk van je iPhone. Met Apple Watch kan je van alles, van sporten tot zwemmen, het ontvangen van je melding, tot zelfs bellen. Alles over Apple Watch weten? Lees dan vooral onze Apple Watch-blog. Een Apple Watch is het ideale kerstcadeau: het is elegant en sluit aan bij goede sportvoornemens voor in het komende jaar. Je hebt daarbij de keuze tussen de Apple Watch Series 8, de Apple Watch SE of de Apple Watch Ultra. Welke zou jij het liefst geven of krijgen?

Scroll voor meer →

Apple leren kaarthouder

Als laatste kleinigheidje hebben we dan nog de Apple leren kaarthouder. Deze portemonnee klemt zich via MagSafe vast aan jouw iPhone 12-, 13- of 14-serie, zodat jij je pasjes vanaf nu altijd bij je iPhone hebt. De magneet die in deze kaarthouder zit is stevig, maar als je hem verliest vind je hem ook zo weer terug via de Zoek mijn-app. Deze geeft aan wanneer je kaarthouder los is gekoppeld van je portemonnee en op welke plek hij voor het laatst aan je telefoon zat. Voor welke kleur kies jij?

Haal je cadeaus op tijd!

Natuurlijk wil jij jouw cadeau wel op tijd in huis hebben, zodat je tijdens de kerst in ieder geval niet met niks aankomt. Hou er rekening mee dat het rond de kerstdagen altijd drukker is, zowel in winkels als voor online bestellingen. Gelukkig hebben we een groot aantal winkels die tijdens de kerst een extra koopavond hebben, zodat jij ook 's avonds nog snel naar jouw favoriete Amac-winkel kan bezoeken! Fijne feestdagen en Apple begint bij Amac!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!