Menu

Apple Pro display XDR 32 inch nano

 • 32-inch
 • Retina 6K-display
 • Helderheid tot 1600 nits
 • Contrast­verhouding van 1.000.000:1
 • 10‑bits kleuren
 • Brede kleur­weer­gave (P3)


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 6.499,00
Adviesprijs € 6.499,00 € 5.999,00
per maand € 315,14
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 6.499,00
Adviesprijs € 6.499,00 € 5.999,00
per maand € 315,14

Apple Pro display XDR 32 inch nano

Het eerste 32‑inch Retina 6K-display ooit. Helderheid tot 1600 nits. Een formidabele contrast­verhouding van 1.000.000:1 en een superbrede kijkhoek. Meer dan een miljard kleuren met een uitzonderlijke nauwkeurigheid. En een dynamisch bereik dat professionals ongekende mogelijk­heden biedt. Nieuw: Pro Display XDR van Apple, het beste professionele display ter wereld.

XDR

Extreem dynamisch bereik. De grootste uitdaging bij displays is het nabootsen van het contrast dat je ogen zien tussen licht en donker. In dit kader kwam High Dynamic Range (HDR) tot stand. Dankzij zijn revolutionaire technologie voor achtergrond­verlichting tilt Pro Display XDR helderheid, contrast en kleuren naar een hoger plan. Dit gaat veel verder dan HDR. Dit is Extreme Dynamic Range (XDR).

Opeens werd alles helder.

Een gemiddeld display heeft een constante helderheid van zo’n 350 nits. Bij sommige profes­sionele displays ligt dit wat hoger, maar die kunnen dat niveau maar kort vasthouden. Pro Display XDR produceert maar liefst 1000 nits aan onbeperkte en constante helderheid, met een piek van 1600 nits, en is daarmee de top in de branche.1 Daardoor kun je genieten van extreme en langdurige helderheid, zonder ooit je scherm te hoeven dimmen. In combinatie met efficiënte achtergrond­verlichting levert dit een uitstekend contrast op tussen het lichtste licht en het zwartste zwart. Met als resultaat een ongelofelijke contrast­verhouding van 1.000.000:1 en schitterende levensechte XDR‑beelden.

Laat je ware kleuren zien.

Met Pro Display XDR zie je pas echt hoe je werk eruitziet. De brede kleur­weer­gave (P3) zorgt voor een kleurenpalet waarmee je de meest spetterende beelden maakt. Dankzij de 10‑bits kleuren produceert Pro Display XDR meer dan een miljard kleuren met een extreme nauw­keurigheid. En dankzij de ultramoderne kalibratie en een slim algoritme kun je genieten van kleuren van de beste kwaliteit.

Led in een heel nieuw licht.

Voor levensechte beelden heb je extreem lichte vlakken direct naast extreem donkere vlakken nodig. Zonder nauw­keurige achter­grond­verlichting kan dit ertoe leiden dat het licht doorstraalt naar het donkere vlak. Dit wordt ook wel ‘blooming’ genoemd. Met behulp van geavanceerde ledtechnologie, lichtrichting en slimme beeld­verwerking is Pro Display XDR in staat om dit effect flink te beperken.

Superbrede kijkhoek.

Wanneer je met meerdere mensen samenwerkt vanaf één scherm, is het belangrijk dat iedereen hetzelfde ziet. Hoewel de meeste profes­sionele desktopschermen beweren een brede kijkhoek te hebben, zie je in de praktijk alleen de juiste kleuren en beeld­kwaliteit als je recht voor het scherm zit. Pro Display XDR beschikt over een ongeëvenaarde polarisatietechnologie die je een extreem brede kijkhoek geeft, met overal uitzonderlijk goede kleur en contrast. Tot 25x beter contrast vanaf de zijkant dan een gewone lcd.

Minder reflectie.

En zelfs nog minder reflectie. Elk Pro Display XDR-scherm is ontworpen voor zo min mogelijk reflectie. En voor omgevingen met nog lastiger licht is er een innovatieve matte optie met glas met nanotextuur. Op de meeste matte displays is een coating aangebracht waarmee het licht wordt verstrooid. Maar zulke coatings zorgen ook voor verminderd contrast en leggen een glinsterende waas over het scherm. De nanotextuur op Pro Display XDR is op nanometerniveau in het glas gekerfd, waardoor de beeld­kwaliteit behouden blijft en het licht toch verstrooid kan worden. Met de meest minimale reflectie als resultaat.

Retina 6K. Verruim je blik.

Een hogere resolutie gaat verder dan een betere beeld­kwaliteit. Met het Retina 6K-display van Pro Display XDR heb je bijna 40 procent meer schermruimte dan met een 5K‑display. Waar de meeste displays maar ongeveer 150 pixels per inch (ppi) bereiken, heeft ons Retina‑display 218 ppi. Daarmee geniet je van haarscherpe en gedetailleerde beelden. Het enorme scherm is als een schilderdoek, waarop je gemakkelijk 4K‑content, je tools en nog veel meer kwijt kunt.

Meer lucht dan metaal.

Het gatenpatroon dat in het aluminium is gestanst, biedt allerlei voordelen. Het verdubbelt het oppervlak dat in contact staat met de lucht, wat zorgt voor een betere luchtstroom en afvoer van hitte. Op die manier wordt Pro Display XDR geruisloos en snel gekoeld en kan het display zijn extreme helderheid eindeloos behouden. In het patroon zijn inlaten en uitlaten verwerkt die koele lucht binnenlaten en warme lucht van het systeem wegleiden. Zo wordt er nog minder warme lucht opnieuw aangetrokken.

Apple Pro Stand niet inbegrepen. Deze is afzonderlijk verkrijgbaar.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeMWPF2FN/A
MerkApple
AfmetingenBreedte: 71,8 cm Hoogte: 41,2 cm Diepte: 2,7 cm
Gewicht7,48 kg
Display extra info
 • 32‑inch (diagonaal) IPS LCD-display met oxide‑TFT‑technologie
 • Glas met nanotextuur
 • Resolutie: 6016 x 3384 pixels (20,4 miljoen pixels) bij 218 pixels per inch
 • Beeldverhouding: 16:9 XDR (Extreme Dynamic Range)
 • Helderheid: 1000 nits constant (volledig scherm), 1600 nits piek1
 • Contrast­verhouding: 1.000.000:1
 • Kleur: P3 brede kleur­weer­gave, 10‑bits diepte voor 1073 miljard kleuren
 • SDR-helderheid: 500 nits
 • Kijkhoek: superbrede kijkhoek met hifi‑kleur en contrast bij 89º links, 89º rechts, 89º boven, 89º onder
 • Volledig gelamineerd; 1,65% reflectie (normaal)
 • SysteemvereistenmacOS Catalina 10.15.2 of hoger: Mac Pro (2019) met MPX Module-GPU’s 15‑inch MacBook Pro (2018 of nieuwer) 16‑inch MacBook Pro (2019) 21,5‑inch iMac (2019) 27‑inch iMac (2019 of later) MacBook Air (2020) 13-inch MacBook Pro met vier Thunderbolt 3-poorten (2020) Elk Mac-model met Thunderbolt 3-poorten gekoppeld met Blackmagic eGPU of Blackmagic eGPU Pro
  In de doosPro Display XDR Netsnoer (2 m) Apple Thunderbolt 3 Pro-kabel (2 m) Poetsdoekje
  Service & garantie

  Lees meer over Amac garantie.

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

  Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

  Meer specificaties
  Minder specificaties

  Reviews

  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken
  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken