Menu

Logitech MX Master 3S for Mac - spacegrijs

 • Draadloos
 • Ergonomisch design
 • Drie uur gebruiken na één minuut opladen
 • Optische sensor van 8000 dpi
 • 1000 regels per seconde scrollen


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 109,95
€ 99,95
per maand € 4,85
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 109,95
€ 99,95
per maand € 4,85

Logitech MX Master 3S for Mac - spacegrijs

Met de nieuwe muis van Logitech werk je sneller, stiller en preciezer dan ooit tevoren. Ontdek wat de MX Master 3S zo goed maakt en kies voor een muis die je grenzen verlegt!

Drie uur werken? Één minuut opladen. 

Is je muis bijna leeg, terwijl je net lekker aan het werk bent? Geen zorgen: de draadloze MX Master 3S kun je na slechts één minuut opladen weer gebruiken gedurende drie uur. En laad je jouw muis volledig op? Dan kun je 70 dagen non-stop werken. Dat is meer dan twee maanden!

Muisstil werken. Letterlijk.

Met de nieuwe draadloze muis van Logitech kun je de beste prestaties leveren, zonder daarbij geluid te maken. Het klikgeluid van de nieuwe muis is namelijk 90% minder dan bij de Logitech MX Master 3. Laat je dus niet afleiden door onnodig geklik en kom muisstil je dag door!

Overal tracken. Zelfs op glas. 

De MX Master 3S is uitgerust met de meest nauwkeurige sensor ooit gemaakt door Logitech. De optische sensor van 8000 dpi (dots per inch) trackt op vrijwel elke ondergrond. Zelfs op glas geniet je van eersteklas precisie en reactievermogen. En de trackgevoeligheid aanpassen? Dat doe je heel eenvoudig in Logi Options+ op je MacBook. Maximaliseer je workflow met Logitech MX Master 3S!

1000 regels per seconde scrollen.

Met de Logitech MX Master 3S scrol je met het supersnelle MagSpeed. MagSpeed is zo precies dat je op iedere pixel kunt stoppen. En met de snelheid scrol je door 1000 regels per seconde, zonder lawaai! MX Master 3S: de muisttille muis, sneller dan zijn eigen schaduw. 

Perfect design voor non-stop gebruik.

Dankzij het ergonmische design van Logitech MX Master 3S kun je urenlang werken, zonder een vermoeide hand te krijgen. Het silhouet is speciaal ontworpen om je vingers en handpalm te ondersteunen en gestructureerde oppervlakken bieden een perfecte grip voor totale controle. De unieke kantelhoek zorgt ervoor dat je arm in een natuurlijke houding ligt, waardoor je geniet van nog meer comfort. 

Milieuvriendelijk scrollen.

De Logitech MX Master 3S muis is uitsluitend gemaakt van gerecycled materiaal. Zo is de muis onder meer gemaakt van afvalplastic van oude consumentenelektronica. de MX Master 3S is als kers op de taart CO2-neutraal gecertificeerd. Dit betekent dat de CO2-impact van het product is teruggebracht tot nul, dankzij de duurzame innovatie van Logitech. Hulde aan deze draadloze muis en hulde aan Logitech!

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
Artikelcode910-006571
MerkLogitech
KleurSpacegrijs
VoedingUSB-C naar USB-C
VerbindingDraadloos
Systeemvereisten

Compabiliteit

 • macOS 10.15 of later
 • iPadOS 14 of later
 • iOS 14 of later
 • Niet compatibel met Logitech Unifying USB Receiver-technologie
Accessoire geschikt vooriPad mini 6, iPad mini 4/5, iPad mini 1/2/3, iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro (2018-2022), iPad Air (2020/2022), iPad 10,5-inch Air / Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2022), iPad (2021), iPad (2020), iPad (2019), iPad (2018), iPad (2017), iPad 4, iPad 1/2/3/ gen., MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro
In de doos
 • Muis
 • USB-C oplaadkabel (USB-C naar USB-C)
 • Handleiding
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken