Menu

Apple Mac Mini (M1-Chip)

  • Apple
  • Apple M1
  • Apple M1-chip
  • Tot 3x snellere processor
  • Tot 6x snellere graphics
  • 16-core Neural Engine
  • Actieve koeling
  • Ultracompacte behuizing


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering

Apple Mac Mini (M1-Chip)

Mac mini beschikt nu over de Apple M1-chip. Dat betekent een tot 3 keer snellere processor, een tot 6 keer snellere grafische processor en een immens krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot wel 15 keer sneller gaat.1 Dit zorgt voor massief snelle prestaties, zonder een massief groot apparaat.

Nieuwe kern. Meer pit.

Door de M1-chip wordt Mac mini naar een hoger plan getild. De meest veelzijdige Mac-desktopcomputer bevat een tot 3 keer snellere processor, een tot 6 keer snellere grafische processor en een krachtige Neural Engine.Hierdoor heb je een echte krachtpatser, waar zware taken een peulenschil mee worden.

Koeler dan ooit tevoren.

Mac mini met M1-chip maakt gebruik van actieve koeling om de ongekende prestaties te ondersteunen. Wat je ook doet, Mac mini houdt het hoofd koel. Of je nu een video aan het bewerken bent, of je bent een zware game aan het spelen. De actieve koeling in Mac mini past zich aan jouw gedrag aan. Ben je een zwaar programma aan het draaien? Geen probleem, Mac mini houdt het koel!

M1. Bombastische turbo.

Apple introduceert voor het eerst haar eigen chips in MacBook en Mac mini. De Apple M1-chip combineert een CPU (centrale processor) en GPU (grafische processor) samen met miljarden transistoren van 5 nanometer. In combinatie met actieve koeling is Mac mini de snelste en meest krachtige desktopcomputer ooit. De chip bevat 8 processor-cores, waarvan 4 krachtige en 4 energiezuinige.

Mac mini met M1-chip maakt gebruik van een verbeterde versie van machine learning. Door de 16-core Neural Engine is jouw Mac mini nog slimmer en sneller. In combinatie met de nieuwe M1-chip zorgt dit voor snelle geautomatiseerde processen. Kortom, jouw Mac mini weet wat jouw favoriete apps en taken zijn en start deze nog sneller op. Door de kracht van de, in huis gemaakte chip van Apple, en de snelle Neural Engine heb je met Mac mini de krachtigste en snelste Mac-desktop ooit.

Gemaakt van 100% gerecycled aluminium.

Mac mini is gemaakt van een speciaal door Apple gecreëerde aluminium­­legering, die even sterk en solide is én er net zo mooi uitziet, zonder dat we nieuw aluminium uit de grond hoeven te halen. Voor deze legering worden resten aluminium­­schaafsel gebruikt, die tot op atoomniveau worden bewerkt. Het resultaat is een behuizing die net zo oogverblindend mooi en sterk is als al onze andere behuizingen.

1. Vergeleken met vorige generatie.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeCONFMINI21
MerkApple
KleurZilver
ProcessorM1 8C-CPU & 8C-GPU
Optische driveGeen. Mogelijkheid tot cd- of dvd-deling van andere Mac in netwerk of aansluiten van optionele externe Superdrive
Grafische processorApple M1 8-core
Afmetingen3,6 x 19,7 x 19,7 cm (hoogte x breedte x diepte)
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken