Menu

Alles over Zoek mijn

Deze pagina is in aanbouw!

Korte uitleg

Zoek mijn is een functie ingebouwd in alle nieuwste Apple-producten. Met deze functie kan je al je apparaten en objecten met AirTag terugvinden wanneer je ze kwijt bent. Je kan ze vinden op de kaart, geluid afspelen, verloren-modus activeren, op afstand wissen en vergrendelen. Zoek mijn is niet alleen gemaakt om je te helpen, maar ook om je te beschermen. Zoek mijn werkt namelijk ook als diefstalpreventie. Je apparaat en data worden compleet waardeloos voor een ander wanneer hij niet is uitgelogd bij Zoek mijn.

Inschakelen

Zoek mijn activeren.

De app staat op je apparaat en “Zoek mijn” staat aan in Instellingen, maar hoe het staat nog niet aan. We leggen je uit hoe je dit kan doen.


Lees meer

Hoe te gebruiken

Help! Ik ben wat kwijt.

Ben je een apparaat of item kwijt en zit het in het “Zoek mijn”-netwerk? Dan leggen we je hier uit hoe je deze kan terugvinden!


Lees meer

Reparatie of verkoop

Uitschakelen voor toegang.

Kom je binnenkort voor reparatie of verkoop je je oude Apple-product? Zorg dan eerst dat “Zoek mijn” uitstaat. We helpen je en leggen het uit.


Lees meer

Activeringsslot

Activeringsslot, ook wel bekend als ‘iCloud lock’ is een beveiligsmethode om te zorgen dat niemand wat aan je gestolen of verloren apparaat heeft. Activeringsslot wordt actief wanneer je apparaat is ingelogd bij iCloud en Zoek mijn aan had staan, maar zonder uit te loggen is gewist. De persoonlijke gegevens zijn dan misschien gewist, maar het apparaat is onbruikbaar.

Activeringsslot werkt op basis van serienummer wat bekend is bij Apple als ‘actief bij Zoek mijn’. Het is dus onmogelijk om Activeringsslot te verwijderen zonder jouw Apple ID-wachtwoord. Zorg er daarom altijd voor dat je dit wachtwoord weet! Van plan om je apparaat te verkopen of weg te geven? Log eerst uit bij iCloud. Hulp nodig?

Mogelijkheden van de Zoek mijn-app

Met de Zoek mijn-app kun je zien waar je apparaat of item zich bevindt, een routebeschrijving er naartoe maken, geluid afspelen, verloren-modus inschakelen en een apparaat wissen. Dit alles doe je in de Zoek mijn-app. Als je het ‘Zoek mijn-netwerk’ ook hebt ingeschakeld, kan je apparaten en objecten zelfs vinden als ze offline zijn. Lees hier onder alles.

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken