Wij staan voor je klaar!

Met Amac Support staan wij voor je klaar wanneer het jou uitkomt. Heb je problemen met je Apple apparaat, maak dan hieronder gemakkelijk een afspraak en wij helpen je!

Reparaties

Ervaar je hardware problemen? Maak een afspraak om je apparaat in te leveren ter reparatie.

Meer informatie

Amac Support

Heb je vragen over je product? Krijg 20 minuten Amac Support voor €12,50. Maak een afspraak en wij helpen je graag.

Meer informatie

Amac Transfer

Hulp nodig bij het overzetten van gegevens? Vanaf €39,50 zetten wij de gegevens van het ene naar het andere apparaat over.

Meer informatie

iMember

Heb je behoefte aan training en wil je meer halen uit je apparaat? Voor slechts €149,- helpen onze coaches je een heel jaar.

Meer informatie

Reparaties

Ervaar je hardware problemen? Maak hieronder een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Amac winkel. Tijdens onze afspraak zullen wij samen met je gaan kijken naar de oorzaak van het probleem en hoe wij het kunnen oplossen. Wanneer wij je apparaat opsturen ter reparatie, streeft ons reparatiecentrum er naar dat je jouw apparaat weer zo snel mogelijk kunt komen ophalen.

De duur van de reparatie hangt af van het product, het probleem en de drukte. Onze collega’s in de winkels helpen je graag verder en kunnen jou alles vertellen over het reparatieproces.

Maak een afspraak

Amac Support

Heb je softwareproblemen of ondersteuning nodig bij vragen over je apparaat? Dan helpen wij je graag. Tijdens onze 20 minuten durende afspraak nemen we door waar je tegenaan loopt en doen wij ons best om het ter plaatse op te lossen. Kunnen wij het probleem in 20 minuten oplossen dan zijn de kosten €12,50.

Hebben we meer tijd nodig om het op te lossen, dan zijn de kosten €29,- voor een iOS apparaat en €59,- voor een macOS apparaat. Maak hieronder eenvoudig een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Amac winkel.

Maak een afspraak

Amac Transfer

Hulp nodig bij het overzetten van de gegevens van je oude naar je nieuwe Apple apparaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak hieronder een afspraak en neem beide apparaten mee naar de winkel. Nadat we wat gegevens hebben ingevuld, gaan wij voor je aan het werk. De kosten hiervoor zijn €39,50 voor iPhone en iPad en €79,- voor Mac.

Maak een afspraak

Amac iMember

Heb je behoefte aan training en wil je meer halen uit je apparaat? Word dan iMember! Voor €149,- per jaar kan je bij ons in de winkel een-op-een en klassikale trainingen volgen. Of je nu een beginnende of ervaren Apple gebruiker bent, onze coaches leren je alles in jouw tempo. Bezoek de dichtstbijzijnde Amac winkel en wij helpen je graag verder. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Meer informatie over iMember