Terug naar overzicht
Screenprotector aanbrengen

Screenprotector aanbrengen

Amac biedt nu een unieke service aan waarmee scheve screenprotectors en luchtbelletjes definitief tot het verleden behoren.

In alle winkels beschikt Amac over professionele Belkin apparatuur en speciaal getrainde medewerkers die - zonder extra kosten - de Belkin TrueClear Pro Screenprotector professioneel voor je installeren terwijl je wacht! Voor de screenprotector betaal je slechts €14,95.

Belkin TrueClear Pro technologie

TrueClear beschermfolie is speciaal ontwikkeld vanuit hoge optometrische normen, waardoor de screenprotector op het gebied van helderheid en stevigheid het beste is dat de markt te bieden heeft. De TrueClear-technologie zorgt ervoor dat licht gelijkmatig en nauwkeurig doorgelaten wordt, met een kristalhelder en levendig beeld als resultaat.

Amac gebruikt als eerste, in samenwerking met Belkin, exclusief de innovatieve Belkin TrueClear Pro CX machine. Deze machine is volledig afgesteld op de TrueClear screenprotector van Belkin en de verschillende modellen iPhone: 5, 5c, 5s, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7 en 7 Plus. De gespecialiseerde Amac medewerker reinigt eerst grondig het display en brengt dan met behulp van de TrueClear Pro CX machine de protector nauwkeurig en met 99.9% precisie op je iPhone display aan.

Gratis service en geen afspraak nodig

Kom langs in één van de 46 Amac Stores en neem je iPhone mee. Een afspraak maken is niet nodig.