Terug naar overzicht
Screenprotector aanbrengen

Screenprotectors

Screenprotectors

Zelf een screenprotector aanbrengen op jouw iPhone brengt soms frustraties met zich mee. Het grootste risico bij het zelf plakken van een screenprotector is het scheef plakken of het ontstaan van bubbeltjes onder de screenprotector. Met het Belkin ScreenForce™-bevestigingssysteem is dit verleden tijd. Wij plakken de screenprotector op jouw iPhone zodat je lang kunt genieten van een goed beschermd iPhone beeldscherm.
In alle 47 Amac stores

Belkin ScreenForce™

Een Belkin screenprotector biedt net die extra protectie, iets wat een hoesje niet altijd doet. Laat in onze Amac Stores een van de Belkin screenprotectors plakken door onze getrainde medewerkers. Zo bescherm je jouw iPhone beeldscherm tegen krassen, glasbreuk en andere beschadigingen, recht en vrij van bubbeltjes.

Welke opties zijn er?

Je kunt kiezen uit twee ScreenForce™ screenprotectors. Lees hiernaast wat de verschillen zijn, zodat jij alvast een keuze kan maken om jouw iPhone te beschermen.

Tempered Glass: €24,95
InvisiGlass Ultra: €34,95

Tempered Glass

Het glas van Tempered Glass is flexibel en heeft een hardheid van 9H, wat jouw iPhone beschermt tegen krassen en glasbreuk. De vingerafdruk-en kraswerende laag zorgt ervoor dat hij lang mooi blijft.

InvisiGlass Ultra

Met een verbetering van de kras-en barstbestendigheid is dit de sterkste screenprotector. Door de dikte van slechts 0,21mm en ronde randen blijft de gevoeligheid van het beeldscherm optimaal.

Op welke iPhone?

Heb jij een iPhone 5 of nieuwer? Dan kunnen wij de ScreenForce™ bescherming aanbrengen op jouw iPhone!

Toch liever zelf aanbrengen?

Breng jij liever zelf jouw screenprotector aan? Bij Amac zijn geselecteerde screenprotectors van Belkin ook los verkrijgbaar!
Bestel nu