Menu

[Open Box] Bose SoundLink Revolve Plus - Zwart


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 269,00
€ 149,00
per maand € 7,23
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 269,00
€ 149,00
per maand € 7,23

Productinformatie

[Open Box] Bose SoundLink Revolve+

Diep, luid en meeslepend. Dat is de Bose SoundLink Revolve+. Deze draagbare bluetooth speaker biedt 360 graden geluid. Plaats je de speaker in het midden van een ruimte, dan ervaart iedereen het geluid op dezelfde manier. Zet de speaker tegen een muur en het geluid wordt weerkaatst en door de ruimte verspreid. Wees niet bang voor een beetje water: de Bose SoundLink Revolve is spatwaterdicht (IPX4). Je kan deze draadloze speaker dus met een gerust hart in de keuken of bij het zwembad zetten. Dompel ‘m alleen niet onder!

360 graden geluid

Het heldere en ruimtelijke geluid van deze speaker wordt mogelijk gemaakt door een aantal factoren. Dubbele passieve radiatoren zorgen voor een vol en strakke laag, zonder dat je last hebt van vervelende (overmatige) trillingen. De transducer levert vol geluid en in combinatie met de omnidirectionele akoestische deflector wordt er gezorgd voor het 360 graden geluid.

Draagbare speaker met ultieme bescherming

Het kan natuurlijk zijn dat je de speaker een keer omstoot of iets te hard in je tas gooit. Dat is niet erg. De robuuste, aluminium behuizing biedt allround bescherming. En doordat de Soundlink Revolve+ een flexibele handgreep heeft, neem je de speaker overal mee naartoe.

Besturing via Siri

Heb jij jouw telefoon even niet binnen bereik? Geen probleem. Je kunt nog steeds een telefoontje plegen of een tekstbericht versturen. Druk de multifunctionele knop in en spreek via je speaker een opdracht in voor Siri.

16 uur lang plezier

De lithium-ionaccu van deze draagbare speaker is oplaadbaar en gaat volledig opgeladen 16 uur mee. Zo heb je de hele dag plezier van jouw bluetooth speaker.

Bose-app

Wil je twee speakers aan elkaar koppelen voor de ultieme partymodus? Of via stereomodus het gevoel hebben dat je bij een liveoptreden staat? Gebruik dan de Bose Connect-app. Met de app kun je ook apparaten beheren, nieuwe functies gebruiken en de speakers updaten.

open box

Open Box producten

Producten waar een wit ‘Open Box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open Box producten zijn door onze technische dienst volledig gecontroleerd en goedgekeurd.

Schaf je een Open Box model aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op Open Box producten zit 1 jaar beperkte garantie* en kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open Box producten (en/of de verpakking ervan) kunnen, door gebruik, licht beschadigd zijn. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs; de geldende van/voor bedragen staan onder de producten in onze webshop.

*Amac geeft je op 'open box' niet-Apple producten altijd één jaar verkopersgarantie voor aankopen gedaan door consumenten. Deze verkopersgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijk geldende garantiebepalingen en is een minimum termijn.

Lees meer over de Amac garantie voorwaarden.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeOB-739617-2110
MerkBose
KleurZwart
Afmetingen18,4 x 10,5 x 10,5 cm (h x b x d)
LuidsprekerconfiguratieStereo (2 luidsprekers)
VoedingLichtnet + Batterij
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken