Terug naar overzicht

Tado

tado°

tado°

Het Duitse Tado werd opgericht in 2011 en is sindsdien een grote speler op de markt van slimme accessoires. Tado maakt onder andere slimme thermostaten, radiatorknoppen en aircobediening. Je kunt met de producten van Tado overal jouw temperatuur regelen. Kom je thuis van werk? Zet de verwarming alvast aan in de auto, zodat je thuiskomt in een warm huis.

Vind jouw tado° bij Amac

Bij Amac vind je de slimme thermostaten en aircobedieningen van tado°. Het is hun doel om een eenvoudige en mooie oplossing te vinden voor de verwarming. tado° wil niet dat jij jouw verwarmingsinstallatie bedient, maar ze willen jou een assistent geven die dat voor je doet. In de wetenschap dat jij verantwoord met energie omgaat. Toon meer

De Slimme Thermostaat van tado° stuurt je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Met de smartphone-app heb je op elk moment controle over je verwarming. Ervaar een nieuw niveau van comfort en bespaar tegelijk energie en op je verwarmingskosten.

De Slimme Radiatorknoppen Starterskit bevat twee slimme radiatorknoppen, die je radiatoren zullen aansturen op basis van je locatie. Zo keer je altijd terug naar een aangenaam warm huis en bespaar je energie en verwarmingskosten als je van huis bent.

Stuur je aircosysteem automatisch aan met je smartphone. tado° zet de airconditioning uit wanneer je het huis verlaat en begint al met koelen terwijl je op de terugweg bent. Zo kun je besparen op de energiekosten van je aircosysteem.

De producten van tado° worden ontwikkeld en geproduceerd in München. Alle producten zijn vanaf het begin in nauwe samenwerking met de gebruikers ervan ontwikkeld. tado° is inmiddels twee jaar actief in vele huishoudens in Duitsland en andere Europese landen. Als tado° gebruiker draag je bij aan een positief gebruik van energie.