Terug naar overzicht

LaCie

LaCie
LaCie Portable SSD Snel. Licht. Dun. Duurzaam.

LaCie Portable SSD

Met zijn snelheden tot 540 MB/s, Mac- en Windows-compatibiliteit, USB 3.0 en USB-C, een enorme capaciteit tot 2 TB en een slank, diamantgesneden ontwerp voor het leven onderweg, respecteert LaCie® Portable SSD uw kostbare tijd. Door uw tijd nooit te verkwisten.
Vanaf: € 129,95
Bestel nu

Porsche Design Mobile Drive

Met de hoogste opslagcapaciteit voor zijn afmetingen op de markt, beschik je met de LaCie Porsche Design Mobile Drive over voldoende ruimte om jouw digitale heden en toekomst op te slaan. Dankzij USB-C werkt de LaCie Porsche Design Mobile Drive met elke computer, niet alleen degene die je nu hebt maar ook degene die je misschien in de toekomst wil kopen.

Special Price Vanaf: € 74,95

Bestel nu
LaCie Porsche Design Zuivere vorm. Verfijnde functie.

Design, performance en langdurige betrouwbaarheid

LaCie, het topmerk van Seagate Technology, ontwerpt opslagoplossingen van wereldniveau voor fotografen, videografen, audioprofessionals en andere veelgebruikers. Met toonaangevende technologie, prestaties, kwaliteit en klantenondersteuning helpt LaCie je bij het waarmaken van je creatieve visie. We onderscheiden ons door onze focus op design, ongeëvenaarde technische prestaties en duurzame betrouwbaarheid.
Shop LaCie producten

Big Family

Groter denken? Wij helpen u graag. Met een capaciteit van wel 168TB (12big), 84TB (6big), 28TB (2big) en snelheden van 2600 MB/s en RAID 5/6 hebben desktopcomputers met de LaCie 12big, 6big, 2big Thunderbolt 3 geen enkel probleem met de tsunami aan gegevens van hi-res-camera's.
Bekijk producten

DJI Copilot

Daar droom je toch van, of niet? Maak je droom waar met DJI Copilot. Als BOSS-schijf (Backup On-Set Solution) beschikt deze over een SD-kaartslot en een USB-poort om bestanden rechtstreeks te kopiëren van apparaten; je hebt geen laptop nodig. Bovendien kun je onderweg bestanden sorteren en beheren met de Copilot BOSS-app — dat betekent minder werk als je straks weer aan je bureau zit.

Normale prijs: € 379,00

Special Price € 279,00

Bestel nu

LaCie Rugged

De compacte LaCie Rugged (USB-C en USB 3.0) schijf biedt met een capaciteit tot maximaal 4 TB een veilige opslagplaats voor al je documenten, media en overige files. De robuuste Rugged mini schijf beschermt je files zelfs onder extreme omstandigheden.
Bestel nu

Alle producten van LaCie

Bekijk alles
 1. Lacie Mobile Drive (USB-C)
 2. LaCie draagbare externe harde schijf USB-C en USB 3.0 (1TB) - zilver

  LaCie draagbare externe harde schijf USB-C en USB 3.0 (1TB) - zilver

  Normale prijs: € 89,95

  Special Price € 69,95

 3. LaCie 1Big (Thunderbolt 3) - 4TB

  LaCie 1Big (Thunderbolt 3) - 4TB

  Normale prijs: € 769,00

  Special Price € 399,00

 4. LaCie externe harde schijf USB-C en USB 3.0 (2TB) - spacegrijs

  LaCie externe harde schijf USB-C en USB 3.0 (2TB) - spacegrijs

  Normale prijs: € 129,95

  Special Price € 109,95