Menu

Eve Home buitencamera - wit

 • 100% privacy met HomeKit secure video
 • Detectie van mensen/huisdieren/voertuigen
 • Dimbare schijnwerper
 • Makkelijk te instaleren
 • Pakket detectie
 • 157° gezichtsveld met nachtzicht


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

€ 249,00
per maand € 12,07
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
€ 249,00
per maand € 12,07

Eve Home buitencamera - wit

Meer veiligheid met maximale privacy.

Eve Outdoor Cam is exclusief ontworpen voor Apple HomeKit Secure Video. Elke gedetecteerde activiteit wordt veilig en volledig versleuteld opgeslagen in uw iCloud. Het beste van alle Eve-accessoires is hoe ze je privacy beschermen.  

Bescherm uw huis en privacy... met directe toegang.

Wanneer je onderweg de videostream van je Eve Outdoor Cam bekijkt, communiceer je rechtstreeks met het basisstation via een end-to-end versleutelde verbinding. De livestream van je camera bereikt nooit de cloud, zelfs niet de iCloud.

...met lokale inlichtingendiensten.

U kiest wat en wanneer u wilt opnemen - Apple TV of HomePod neemt vervolgens de taak over om in de privacy van uw eigen vier muren te analyseren of het een persoon, huisdier, voertuig of pakket in beeld is. 

...met een beveiligde opnamegeschiedenis.

De gebeurtenissen worden alleen opgenomen, gecodeerd en opgeslagen in uw iCloud zodra aan uw opnamecriteria is voldaan. En alleen uw persoonlijke apparaten hebben de sleutel om deze opnames te ontgrendelen.

...zonder te registreren.

Eve verzamelt uw persoonlijke gegevens niet door u te dwingen een account aan te maken of uw accessoires te registreren - noch voor Eve Outdoor Cam, noch voor enig ander Eve-product. Eve uitnodigen in je huis is een puur persoonlijke aangelegenheid tussen elk accessoire en jou.

Uw betrouwbare eerste verdedigingslinie.

Met een breed gezichtsveld van 157° en nachtzicht houdt de Eve Outdoor Cam dag en nacht alles nauwlettend in de gaten - en haarscherpe details met live HD-videostreaming en -opname. Dankzij een speciale bewegingssensor stoort de Eve Outdoor Cam je niet met reageren op bladeren die in de wind waaien, kleine dieren en andere gebeurtenissen die je aandacht niet nodig hebben. 

En met zijn gestroomlijnde, weerbestendige metalen behuizing en elegant ontwerp past de Eve Outdoor Camera prachtig bij elk interieur.

Verander de nacht in dag.

Eve Outdoor Cam schakelt de ingebouwde schijnwerper automatisch in op het moment dat de bewegingssensor activiteit detecteert. Stel in of, wanneer en hoe lang je wilt dat de dimbare schijnwerper de ruimte verlicht, en gebruik de Eve-app om de lichtboost in te schakelen wanneer je wilt dat deze extra helder schijnt. 

Ontvang direct uitgebreide meldingen.

Ontvang meldingen op je iPhone zodra er beweging wordt gedetecteerd en bescherm je huis tegen indringers. Zo kun je direct actie ondernemen als er een ongewenste bezoeker is en  tegelijkertijd bewijs vastleggen.
En door gebruik te maken van de gezichtsherkenningsmogelijkheden van uw thuishub, krijgt u een melding wanneer mensen die u hebt getagd in de Foto's-app het gezichtsveld binnenkomen, zodat u precies weet wie er voor uw deur staat. 

Pas meldingen en opnames aan.

Kies wanneer je een melding wilt ontvangen en  of je opnames wilt maken wanneer er iets aan de hand is of alleen als er mensen, huisdieren, voertuigen of pakketten worden gedetecteerd. De videobeelden worden veilig bij u thuis geanalyseerd door uw thuishub, niet in een cloud. Opnames worden tien dagen bewaard in uw iCloud en daarna automatisch verwijderd. Als u een opname wilt behouden, heeft u de mogelijkheid om deze permanent op te slaan.

Tweerichtingscommunicatie.

Niet thuis en de koerier wil weten waar hij de levering kan afgeven? Geen probleem! Met de ingebouwde microfoon en speaker zeg je waar je pakketje moet blijven. 

Automatiseringen

Eve Outdoor Cam kan eenvoudig in uw HomeKit-ecosysteem worden geïntegreerd: til uw huisbeveiliging naar een hoger niveau door het accessoire andere aangesloten buitenlampen te laten inschakelen of het licht automatisch te laten schakelen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. 

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
Artikelcode10ECG8101
MerkEve
KleurWit
Afmetingen170 x 65 x 76 mm
Bridge/basisstation

HomePod of Apple TV (4e generatie of later) als thuishub

 

Type elementCamera
Eigenschappen
 • Apple HomeKit beveiligde video
 • 1080p/24fps H.264-video
 • 157° gezichtsveld
 • Infrarood nachtzicht
 • Schijnwerper met lichtversterking
 • Infrarood bewegingsdetectie: 100°, tot 8 m / 26 ft. bij 2,5 m / 8,2 ft. montagehoogte
 • Tweerichtingscommunicatie met ingebouwde microfoon en luidspreker
 • IP55 gecertificeerd
 • Camerahoekverstelling over drie assen
 • Status-LED
 • Wi-Fi (2,4 GHz 802.11b/g/n)
Domotica platformApple Homekit
Ondersteunde appsApple HomeKit
VoedingWisselstroom 100-240 V, 50/60 Hz
Montage optiesEve Outdoor Cam vereist zowel een neutrale draad als een verbinding met een aardedraad.
Accessoire geschikt vooriPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro , iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2020/2022), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPad mini 6, iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro (2018-2022), iPad Air (2020/2022), iPad (2022), iPad (2021), iPad (2020), iPad (2019), iPad (2018)
Geschikt vooriPhone of iPad met de nieuwste versie van iOS/iPadOS
In de doos

In de doos

 • Eve buitencamera
 • Montageset en aansluitklemmen
 • Stickerset voor videobewaking
 • Handmatig
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken