Back 2 School bij Amac: flinke studentenkorting

door Dominic Overdijkink

door Dominic Overdijkink

Collegegeld, dure studieboeken, een hoge huur, boodschappen: als student heb je het niet altijd makkelijk. En dat is super vervelend wanneer je nieuw studiemateriaal nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je laptop te oud is of omdat je digitale aantekeningen wilt maken.

Juist daarom vinden we het bij Amac van belang dat je, net voor het nieuwe studiejaar, op deze onderdelen kunt besparen. Bij Amac profiteer je met de Back 2 School actie namelijk van 10% korting op een Mac en 5% korting op een iPad! Je komt daarvoor in aanmerking wanneer je studeert aan het mbo, hbo of het wo én 18 jaar of ouder bent. Geldt dit voor jou, lees dan snel verder en profiteer van de beste studentenkorting!

Korting via online bestelling

Via de website kun je onderaan, door middel van een keuzebalk, aangeven dat je als student de website bezoekt. De prijzen voor iPad, MacBook, iMac, Mac mini en Mac Pro worden dan inclusief onderwijskorting getoond. Kies jouw product uit en voeg deze toe aan het winkelmandje. Hierbij is het belangrijk dat je na het doorgaan met de bestelling ook een bewijs van inschrijving toevoegt waaruit blijkt dat je studeert aan een Nederlandse onderwijsinstelling.

Als student moet je in bezit zijn van één van de onderstaande bewijzen:

  • Een studentenkaart waarop het huidige collegejaar staat vermeld.
  • Een officieel document (bewijs van inschrijving) van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je momenteel student bent.
  • Een printscreen van Studielink (naam en inschrijving op één pagina). 

Heb je de optie 'Thuisbezorging' geselecteerd? Zodra jouw bewijs is goedgekeurd, ontvang je jouw bestelling de volgende dag (maandag t/m zaterdag). Heb je de optie 'Ophalen in de winkel' geselecteerd? Na goedkeuring ontvang je een bericht zodra je bestelling klaarstaat in de geselecteerde winkel.

 

Korting in onze winkels

Ook in onze winkel kun je natuurlijk profiteren van de Back 2 School actie. Wanneer je bij een van onze Apple-experts aangeeft dat je student bent, zal hij of zij met je in gesprek gaan over welke iPad, MacBook, iMac, Mac mini of Mac Studio het beste bij jou past. Na het kiezen van het juiste product, zal de Apple-expert altijd nog even de juiste kortingsprijs met je checken op onze studentenpagina.

De korting wordt in onze winkel handmatig bij de kassa verwerkt. Om de korting te kunnen geven, hebben we net als bij een online bestelling wel je bewijs van inschrijving nodig, waaruit blijkt dat je studeert aan een Nederlandse onderwijsinstelling. De Apple-expert maakt vervolgens een kopie van jouw bewijs van inschrijving en klaar: jij gaat naar huis met jouw nieuwe Apple-product! Ga jij net als vele andere studenten ook voor studentenkorting bij Amac?

Uitgelicht voor studenten

Natuurlijk hebben we bij Amac een paar favorieten waarmee jij jouw studiejaar perfect kunt beginnen.

Apple MacBook Air 13-inch Apple M2

Met Apple’s allernieuwste MacBook Air hoef jij je geen zorgen meer te maken over effectief studeren. De supersnelle M2-chip is namelijk zo snel dat je er een hoop programma’s op kunt draaien. Zonder verlies van snelheid en met een uithoudingsvermogen tot 18 uur!

Deze MacBook is beschikbaar met 8-, 16- of 24GB werkgeheugen. Zo is hij geschikt voor bijna alle soorten opleidingen. Voor de meeste opleidingen heb je aan 8GB werkgeheugen genoeg, maar ook studies met veel grafische vormgeving kan MacBook aan. We raden daarbij dan wel aan om een versie met wat hoger werkgeheugen te nemen.

Apple MacBook Pro 14-inch Apple M1 Pro/Max Chip

Wil jij net wat meer kracht in je MacBook? Dan is de 14-inch MacBook Pro misschien de moeite waard om met studentenkorting aan te schaffen. Deze MacBook is uitgerust met een M1 Pro chip, die tot 70% sneller is dan de M2-chip van de MacBook Air. Heb je daar nog niet genoeg aan, dan is er ook nog de M1 Max-chip. Dit zijn twee M1 Pro-chips aan elkaar.

Daarmee is deze MacBook perfect voor studies binnen de ICT, muziek of videobewerking. Deze MacBook heeft een 120Hz scherm, waardoor alle beweging supervloeiend aanvoelen.

De MacBook Pro is, naast 16GB aan werkgeheugen, ook nog beschikbaar met 32- en zelfs 64GB aan werkgeheugen. Welk werkgeheugen bij jou past, hangt af van je studiekeuze. Het beste is altijd om de vereisten van je studie te bekijken. Deze zijn vaak op de website van jouw schoolinstelling te vinden. Let wel, deze vereisten gelden als minimum en daarom raden we altijd aan om daar iets boven te gaan zitten. Zo kom je namelijk probleemloos jouw studie door.

Apple iPad Air 10,9-inch 2022 met Apple Pencil 2

Soms is het ook heerlijk om handgeschreven aantekeningen te maken, maar aantekeningen op papier is niet altijd ideaal. Het is makkelijk kwijtraken en als er eenmaal een paar vouwen in het papier zitten, is het einde zoek. Op iPad kun je met Apple Pencil al jaren handgeschreven aantekeningen maken in allerlei verschillende programma’s. Zo heb je Apple’s eigen Notities, maar ook apps als GoodNotes, Craft en Notabilitity. Deze zijn allemaal te gebruiken op iPad en voelen qua besturing allemaal net weer wat anders aan.

Waarom iPad Air? iPad Air is uitgerust met de M1-chip, een processor die ook in MacBooks wordt gebruikt. Daarmee is deze iPad dus ook net zo snel als een MacBook. Daarnaast heeft de iPad Air een speciale coating waardoor het scherm minder reflecteert. Zo kun je jouw iPad ook goed blijven gebruiken in collegezalen of lokalen met veel licht, of zelfs buiten in de zon. Een iPad is overigens ook perfect om online meetings mee te houden op Microsoft Teams. Al weten wij ook: fysiek les blijft leuker. Ontdek of iPad Air iets voor jou is!

Meer weten over de verschillende iPads bij Amac? Klik dan hier!

Back 2 School Apple-producten (prijzen excl. korting)

Scroll voor meer →

Het nieuwe studiejaar in met jouw Mac of iPad

We hopen dat je na het lezen van deze blog wat wijzer bent geworden over de Back 2 School studentenkorting bij Amac. Met 10% korting op jouw Mac en 5% korting op alle iPads, ga jij weer vol goede moed je studie tegemoet. De Back 2 School actie loopt van 19 juli 2022 tot aan de start van het nieuwe studiejaar. Dus wees er snel bij!

 

Meer weten? Bezoek dan één van onze 50 winkels of neem een kijkje op onze studentenpagina, want Apple begint bij Amac!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!