Menu

NETGEAR - Orbi RBK853 AX6000 WiFi 6 Mesh System

 • Dekking tot 350 m²
 • Ultrasnelle AX6000 Gigabit-snelheid met WiFi 6
 • Compatibel met elke Internet Service Provider tot 2,5 Gbps
 • In enkele minuten te configureren


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 949,00
Adviesprijs € 949,00 € 799,00
per maand € 46,02
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 949,00
Adviesprijs € 949,00 € 799,00
per maand € 46,02

NETGEAR - Orbi RBK853 AX6000 WiFi 6 Mesh System

Netgear Orbi

 

De Netgear Orbi RBK853 is een multiroom wifi systeem voorzien van WIFI 6 / WIFI AX. Met dit Orbi mesh systeem geef je je thuisnetwerk een boost in dekking (525 m2, tot 8 kamers), snelheid en capaciteit. Deze set bestaat uit één router en twee satellieten die elk als wifipunt functioneren. Plaats de wifipunten door je huis en voorzie je woning van één groot draadloos netwerk. Omdat de satellieten met elkaar communiceren wordt je automatisch verbonden met het sterkste wifipunt, waardoor je geen verlies van snelheid of haperingen ervaart als je door je huis loopt. Dankzij de WIFI 6 technologie, is je wifisysteem in staat om dataverkeer efficiënter te verwerken.

 

Ideaal voor woningen met:


Meerdere verdiepingen (Circa 525 m2)
Meerdere devices
Meerdere kamers (8+)


Installatie


Het installeren van een router levert vaak frustratie op, maar ook hierin onderscheid Orbi zich. Mede dankzij de gratis Orbi app (voor iOS en Android) is de router eenvoudig in te stellen vanaf je smartphone of tablet. En na installatie beschik je bovendien over één enkele wifi-naam (SSID) voor je hele woning. Bekijk het bijgevoegde filmpje ter ondersteuning van de installatie.

 

Wat betekenen de LED-lampjes?

 

Wit: De Orbi is aan het opstarrten.
Blauw: De verbinding tussen de router en satelliet(en) is goed.
Oranje: De verbinding tussen de router en satelliet(en) is redelijk. Plaats de satelliet(en) dichter bij de router.
Magenta: De satelliet kan geen verbinding maken met de router. Plaats de satelliet dichter bij de router.
Lampje uit: De Orbi's zijn gesynchroniseerd en werken naar behoren.


Krachtige draadloze en bedrade prestaties


Orbi is een Tri-band netwerkoplossing. Hierdoor beschikt dit systeem over 3 aparte wifi-banden (één 2,4 GHz en twee 5 GHz). De RBK853 haalt een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps, waarvan 400 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band en 1733+866 Mbps op de 5 GHz band.

Die tweede 5 GHz wifi-band gebruikt Orbi om de communicatie tussen het basistation en de satelliet op te zetten. Verbonden apparaten worden automatisch op de meest geschikte wifi-band geplaatst. Zo wordt je bandbreedte optimaal gebruikt. Naast uitzonderlijke draadloze prestaties verzekert Orbi je ook van uitstekende bedrade prestaties. Dit dankzij de 3 extra Gigabit netwerkpoorten op het basisstation en 4 extra gigabit poorten op de satelliet.

 

Complete wifi-dekking


De set-up van Orbi bestaat uit een basisstation gecombineerd met twee satellietstekker die draadloos met elkaar in verbinding staan. Over kabels trekken hoef je je dus geen zorgen te maken. Het basisstation sluit je net zoals je oude router aan op het modem en vervolgens plaats je de satellieten in een stopcontact (bij voorkeur) centraal in je woning. Wanneer het basistation en de satellieten met elkaar in verbinding staan zorgen ze voor een complete wifi-dekking. Dit alles met één netwerknaam en automatische schakeling tussen de satelliet en de router.

 

Ouderlijke controle


Met Orbi van Netgear beschik je over het beste ouderlijk toezicht en volledige controle over het internetgebruik van uw gezinsleden. Circle van Disney is een slimme manier voor gezinnen om inhoud en tijd online op elk aangesloten apparaat te beheren.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeRBK853-100EUS
MerkNetgear
KleurWit
Afmetingen19,1 cm x 7,1 cm x 25,4 cm
BeveiligingWPA2-PSK | WPA2 | WPA-PSK | WPA | WEP
VoedingNetstroom
Functies
 • NETGEAR Orbi Whole Home Tri-band Mesh WiFi 6-systeem (RBK852) – Router met 1 satelliet-extender | Dekking tot 350 m² en meer dan 100 apparaten | AX6000 (tot 6 Gbps)
 • Dekking tot 350 m² en meer dan 100 apparaten. Breid de dekking uit tot 175 m2 extra met extra satellieten (afzonderlijk verkrijgbaar)
 • Ultrasnelle AX6000 Gigabit-snelheid met WiFi 6-technologie voor ononderbroken streaming, HD-videogaming en webconferencing
 • Compatibel met elke Internet Service Provider tot 2,5 Gbps, inclusief kabel, satelliet, glasvezel en DSL
 • Maakt verbinding met uw bestaande kabelmodem en vervangt uw WiFi-router
 • Is in enkele minuten te configureren met de Orbi-app. Beheer eenvoudig de WiFi-instellingen, test uw internetsnelheid en controleer het dataverbruik
 • Sluit computers, gameconsoles, streaming-spelers en meer aan met 4 Gigabit Ethernet-poorten op zowel de router als de satelliet
 • NETGEAR Armor met Bitdefender beschermt al uw thuisapparaten tegen virussen, malware en gegevensdiefstal met een gratis proefperiode van 30 dagen
 • Inclusief een beperkte hardwaregarantie van 1 jaar
In de doos
 • Orbi Router
 • twee Orbi Satellieten
 • drie AC adapters
 • meegeleverde kabels: 1x LAN (RJ-45)
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken