Menu

Onderhoud & installatie

 

Het kan zijn dat je het installeren van een nieuw besturingssysteem of nieuwe software liever uit handen geeft. Dan is Amac bij uitstek de ideale plaats om dit te laten doen. De Apple verkoopprofessionals van Amac voeren achter de schermen in de Amac-winkels dagelijks zorgvuldig en toch snel dit soort werkzaamheden uit.

Upgrade van software

Op het gebied van software kunnen we bij Amac upgraden naar het nieuwste en het snelste, waaronder:

Installatie of herinstallatie van macOS: wanneer je een nieuwe harde schijf hebt of je het besturingssysteem simpelweg opnieuw zou willen laten installeren. Mocht je er niet uitkomen met de installatie, dan kun je contact opnemen met Apple Care.

Op het moment dat je iMember bent kunnen wij je door middel van een iSetup of een iPersonal ondersteunen bij:

Software installatie:

Indien je software bij Amac aanschaft kan deze ook worden geïnstalleerd op je Mac, eventueel zelfs bij de aanschaf van een nieuwe Mac met software. Zo is je Mac meteen klaar voor jouw persoonlijke gebruik als je deze op komt halen, ideaal!

Migratie: Heb je een nieuwe Mac gekocht bij Amac en wil je al je bestanden en instellingen over laten zetten op je nieuwe Mac? Dat kan. Zo kun je geheel vertrouwd en onbezorgd doorgaan met werken op je nieuwe Mac.
Overstappen: Amac helpt je bij het overzetten van bestanden vanaf je Windows-pc naar je nieuwe Mac.

Prijzen en meer informatie

Neem contact op met een Amac Store bij jou in de buurt voor de mogelijkheden, prijzen en een indicatie van de duur van het gewenste onderhoud.

Via de Apple technische specificaties overzichtspagina kan je zelf alvast bekijken welke software en hardware je eigen Mac aan kan.