Terug naar overzicht
Homekit

HomeKit

Wat is HomeKit?

HomeKit is een platform dat geïntroduceerd is door Apple. Met HomeKit kun je smart home-apparaten in huis, onafhankelijk van het merk, met elkaar laten communiceren via je iPhone, iPad of Apple Watch. Daarnaast kun je deze smart home-apparaten bedienen met Siri én samen laten komen in de Woning-app (vanaf iOS 10). Zo beheer je al jouw apparaten met één app.
Bekijk alle producten

Apple TV 4K

Een ware thuisbioscoop en een hub voor al jouw HomeKit apparatuur.
Bestel hem nu

Apple HomeKit-producten

De keuze aan HomeKit-producten is groot en er komen steeds meer producten bij. Schaf slimme verlichting aan voor de perfecte sfeer in huis of wanneer je niet in het donker thuis wilt komen. Een slimme stekker zorgt ervoor dat jij vanaf jouw iPhone of iPad aangesloten huishoudelijke apparaten kan aanzetten en meet ook nog eens het energieverbruik hiervan. Zo is bijna jouw hele huis te automatiseren!
Bekijk alles

HomeKit-ondersteuning

We vertellen je in ons blog wat HomeKit nou eigenlijk inhoudt. Daarnaast vertellen we je ook meer over onze apparaten die HomeKit ondersteunen.
Lees meer

Alles over de Woning-app

Dan heb je een HomeKit-product aangeschaft en wil je deze besturen vanuit de Woning-app. Hoe werkt dat? Wij leggen het je graag uit.
Lees verder

Philips Hue

Ervaar licht op een nieuwe manier. Speel met tonen, contrast, wit licht en een heel spectrum aan kleuren om de ideale sfeer in huis te creëren. En dat alles vanuit de Woning-app op jouw iPhone, iPad of Apple Watch. Zo stel je bijvoorbeeld in dat de lampen uitgaan wanneer je van huis vertrekt of dat ze mee pulseren met de tv.

Nanoleaf

Nanoleaf is een slimmer verlichtingssysteem in tegenstelling tot alles wat je eerder hebt gezien. Word wakker met de zonsopgang, verbeter je humeur met verbluffende kleuren en automatiseer je verlichting de hele dag door. Met het Nanoleaf Canvas kun je eenvoudig je eigen kunstwerk van verlichting maken.

Eve Home

De HomeKit-producten van Eve Home maken jouw leven leuker en makkelijker. De Eve-productlijn bestaat uit producten die jouw huis nog slimmer maken. Gebruik je iPhone of iPad en vraag Siri naar de temperatuur in huis of vraag of je de ramen en deuren wel goed dicht hebt gedaan.

tado°

Met tado° kun je comfortabel wonen en toch bewust omgaan met energie. Bijvoorbeeld door de verwarming niet aan te laten staan als niemand thuis is. Daarnaast werkt tado° samen met de lampen van Phillips Hue, die je samen bestuurt vanuit de Woning-app.