Een nieuwe Apple Premium Partner-winkel in Breda!

door Nina Casilio

door Nina Casilio

Hoera, de eerste Apple Premium Partner wordt geopend in Nederland! Deze winkel komt in het mooie Breda en op 17 december krijg je zelfs 10% korting* op bijna alles (*m.u.v. Apple Watch en iPhone)! Wat een Apple Premium Partner is en wat het zo bijzonder maakt, leggen we je hieronder uit!

Ginnekenstraat 46. Hier moet je zijn!

Amac opent op 17 december 2022 een unieke Apple-winkel in Breda. Het concept is geïnspireerd op de geweldige Apple Store-ervaring en levert een geheel nieuw niveau van klantenservice. De nieuwe winkel is gevestigd in de bruisende Ginnekenstraat op nummer 46 in Breda, met ruime parkeergelegenheid om de hoek!
Je kunt in de winkel veel producten testen. Professioneel opgeleid personeel staat altijd klaar om je te helpen, zoals je al van ons gewend bent. De service is direct vanaf de winkelvloer gelijk voor jou beschikbaar. Zo vind je altijd de beste deal!  

Wat is een Apple Premium Partner?

Maar wat is er nu écht anders ten opzichte van onze andere Amac-winkels? De nieuwe winkel in Breda is de eerste Apple Premium Partner-winkel van Nederland en de vierde in Europa. Na Granada, Zürich en Praag, nu dus ook in het mooie Breda. 
Een Apple Premium Partner verbetert de algehele klantenervaring. Daarnaast is het de eerste kassabalie-loze winkel in Nederland (alleen Apple heeft dit) en hierdoor heb je met een oppervlakte van bijna 200 vierkante meter, veel meer vrijheid om door de winkel te bewegen. Ook is er een speciale ruimte ingericht om zakelijke klanten te ontvangen.
Een Apple Premium Partner biedt naast persoonlijke trainingen, ook groepstrainingen aan. Daarnaast is het mogelijk om 1-op-1 support te ontvangen en zijn er waardevolle trainingen voor midden-en kleinbedrijven.
Je komt in deze winkel dus nog dichter bij de Apple-ervaring en dat allemaal in het centrum van het keigezellige Breda! 

Ook voor reparatie aan het juiste adres.

Bij Amac Breda kun je ook terecht voor reparaties van jouw Apple-apparaat. Is bijvoorbeeld jouw iPhone defect? Geen probleem. Je laat ‘m gewoon op locatie repareren en geniet binnen no-time weer van jouw Apple-device. Zo doen we er alles aan om jou de beste klantervaring te bieden. Kom je ook langs?  

10% korting* op alles!

Om de opening van de eerste Apple Premium Partner te vieren, krijg je 10% korting* op bijna alles in de winkel! Ook zal er een barista aanwezig zijn om gasten te voorzien van luxe koffie en meer. En uiteraard is er muziek en vooral een heel gezellige Brabantse sfeer! Kom dus langs op zaterdag 17 december bij Amac Breda: de eerste Apple Premium Partner van Nederland! 

* m.u.v. iPhone en Apple Watch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!