Menu

Logitech Ergo toetsenbord

 • Logitech
 • Int. Engels (QWERTY)
 • Draadloos
 • Ergonomisch toetsenbord
 • Betere houding
 • Minder spierbelasting
 • 54% meer pols ondersteuning


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 119,95
€ 99,00
per maand € 4,80
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 119,95
€ 99,00
per maand € 4,80

Logitech Ergo toetsenbord

Maak kennis met de ERGO K860, een gesplitst ergonomisch toetsenbord voor een betere houding, minder spanning en betere ondersteuning. U typt natuurlijker met een gebogen, gesplitst toetsenframe dat uw houding tijdens het typen verbetert. De aflopende vorm vermindert de spierspanning op uw pols en onderarm, waardoor uw hand en schouder ontspannen blijven.

Betere houding, betere resultaten

Het gebogen keyframe van de ERGO K860 zorgt ervoor dat uw handen, polsen, vingers en voorarmen een meer natuurlijke positie aannemen. Zodra u uw handen op het toetsenbord legt, merkt u dat de spanning verdwenen is. Het is zelfs bewezen dat de ERGO K860 de spieractiviteit in de bovenste monnikskapspier met 21% vermindert. De monnikskapspier is een belangrijke spier in het midden van de rug, waarmee bewegingen van de schouder en nek worden gestabiliseerd en vergemakkelijkt.

Drie lagen van comfort en ondersteuning

Een beklede polssteun plaatst uw voorarmen net boven het toetsenbord en biedt 54% meer ondersteuning voor de pols terwijl de buiging van de pols met 25% wordt verminderd.

1. Oppervlaktelaag: de 0,5 mm dikke GEWEVEN STOF met een duurzame, vlekbestendige en gladde coating is gemakkelijk te reinigen.
2. Ondersteuningslaag: het 2 mm dikke SCHUIM MET HOGE DICHTHEID geeft een comfortabel, stevig gevoel dat de druk gelijkmatig verdeelt.
3. Comfortlaag: het 4 mm dikke TRAAGSCHUIM geeft mee voor een aangenaam, gepersonaliseerd en comfortabel gevoel waardoor u zich nog beter kunt ontspannen.

Plaats uw polsen hoger

Houd uw polsen in een natuurlijke en comfortabele houding, of u nu zit of staat, met een innovatieve functie voor verhoging van de handpalm. Met de 0°, 4°, en 7° verstelbare pootjes kunt uw handpalmen in een optimale ergonomische stand worden gebracht, afhankelijk van uw unieke opstelling.

Moeiteloze precisie met perfect stroke-toetsen

Een vloeiende en uiterst nauwkeurige typervaring zonder compromissen voor snelheid en accuratesse. Uw vingers glijden moeiteloos over het matte oppervlak van de toetsen en voelbare details maken het makkelijk uw vingers te oriënteren om geconcentreerd te blijven werken. De gesplitste lay-out en convexe curve bevorderen een meer natuurlijke plaatsing van hand en vingers.

Indeling van normaal formaat inclusief numeriek toetsenblok

Als u veel met spreadsheets werkt, hoeft u geen afstand te doen van belangrijke toetsen in ruil voor een meer ergonomische ervaring. De ERGO K860 heeft een lay-out van normaal formaat met een geïntegreerd numeriek toetsenblok.

Eenvoudige verbinding, simpele set-up

Verbind ERGO K860 via Bluetooth® of de meegeleverde USB-ontvanger. Doorloop in een paar minuten het simpele installatieproces in een online tutorial.

Batterijlevensduur van 2 jaar

De meegeleverde AAA-batterijen voorzien ERGO K860 maximaal twee jaar van stroom. Het batterijlampje brandt rood wanneer het tijd is om op te laden.

Meerdere apparaten, besturingssystemen

De tweevoudige toetsindeling van ERGO K860 is ontworpen voor gebruikers van zowel Mac als Windows®, en de ervaring is voor beide besturingssystemen geoptimaliseerd. Verbind drie apparaten en schakel hier bliksemsnel tussen met een druk op een knop, of gebruik de Flow-muis om van het een naar het andere apparaat te gaan.

De keuze is aan u

Personaliseer ERGO K860 in de Logitech Options-software. Wijs de F-toetsen aan specifieke functies toe, stel aangepaste sneltoetsen in en controleer de batterijlevensduur via de Options-app.

Getest door gebruikers, goedgekeurd door ergonomen

De ERGO K860 is ontworpen, ontwikkeld en getest volgens criteria die zijn opgesteld door vooraanstaande ergonomen en verbetert de houding, verlaagt de spierbelasting en vermindert de druk op de pols. ERGO K860 is ergonomisch gecertificeerd door United States Ergonomics.

Gemaakt met gerecycled plastic

De plastic onderdelen van ERGO K860 Graphite bevatten 71% gecertificeerd gerecycled plastic om afgedankt plastic van oude consumentenelektronica nieuw leven in te blazen en onze koolstofvoetafdruk te helpen verkleinen.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
Artikelcode920-010108
ToetsindelingInt. Engels (QWERTY)
VerbindingDraadloos
MerkLogitech
KleurGrijs
Afmetingen45,6 x 23,3 x 4,8 cm (b x h x d)
Gewicht1160 gram
Materiaal
 • Plastic in graphite: 71% gerecycled afvalmateriaal
 • Papieren verpakking: Gecertificeerd volgens FSC™
 • Voeding2 x AAA-batterijen
  Systeemvereisten

  Bluetooth®

  • macOS 10.15 of later
  • Windows 10, 11 of later
  • iPadOS 14 of later
  • Chrome OS
  • Linux

  USB-ontvanger

  • macOS 10.15 of later
  • Windows 10, 11 of later
  • Chrome OS
  • Linux
  Accessoire geschikt vooriPad mini 6, iPad mini 4/5, iPad 12,9-inch Pro, iPad 12,9-inch Pro (2018), iPad 11-inch Pro (2018-2022), iPad Air (2020/2022), iPad 10,5-inch Air / Pro, iPad Air 2, iPad (2021), iPad (2020), iPad (2019), iPad (2018), iPad (2017), iPad 4, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini, Mac Studio
  In de doos
  • Logitech Ergonomisch toetsenbord
  • Unifying-USB-ontvanger
  • 2x AAA-batterijen
  • Handleiding
  Service & garantie

  Lees meer over Amac garantie.

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

  Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

  Meer specificaties
  Minder specificaties

  Reviews

  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken
  Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
  Amsterdam
  Prins Hendrikkade 26
  Arnhem
  Roggestraat 13 a
  Den Haag
  Wagenstraat 10
  Groningen
  Westerkade 7
  Rotterdam Lijnbaan
  Lijnbaan 79B/C
  Utrecht The Wall
  Proostwetering 9
  Bekijk alle winkels
  Ontdek nu Klaar met ontdekken