Terug naar overzicht

Apple TV

Bekijk Apple TV hier. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw Apple TV wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

Apple TV kopen

Ben jij op zoek naar een Apple TV? Dan zit je goed bij Amac. Met Apple TV 4 stream je films, foto’s en muziek met AirPlay draadloos vanaf jouw Mac, iPhone, iPad en iPod touch naar jouw HD-televisie. Kijk series via Netflix, stream films uit de iTunes Store, luister muziek met Spotify of download apps en games uit de App Store. Met een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB heb je genoeg ruimte. Neem de nieuwe Apple TV Remote in de hand en swipe met de Touch-functionaliteit eenvoudig door de vele films en spelletjes heen. Apple TV brengt eindeloos veel mogelijkheden.

Apple TV accessoires

Wil jij nog meer uit de Apple TV halen? Gebruik dan bijvoorbeeld de Nimbus gamecontroller voor het spelen van games op de Apple TV. Via de Bluetooth 4.1-voorziening is de Nimbus snel en draadloos gekoppeld. Je kunt zelfs meerdere Nimbus gamecontrollers koppelen aan de Apple TV voor het spelen van games met vrienden en familie. Of ga voor een iTunes Giftcard, waarmee je de muziek, films, games, apps en boeken koopt die je graag wilt hebben. Vervolgens speel je alles af op de Apple TV! Met de iTunes Giftcard kun je terecht in 's werelds populairste online winkels voor digitaal amusement: de iTunes Store en App Store.